Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Universal Studios

Hej elskede skat
Vi er helt høje efter en fantastisk dag i Universal Studios….
Far og jeg står op allerede kl. 5 for at smøre sandwiches og lave morgenmad. Sofus beder os søvnigt bag fra forhænget, om at slukke lyset, han tror det er aften, men må altså ud af fjerene….
Kl. 8.30 parkerer vi Rv’en foran Universal og vi er nærmest de første på stedet. Der kommer da lidt mennesker ved indgangen, måske er der 50-100 stykker da de åbner, men vi spæner først igennem parken ned til den tour der hedder ”Studiotours”, som nok er den ældste Universal Studios tour og vi er de første på toget. Den tur har jeg været på for 23 år siden og den er sjov, fordi man kører igennem en masse kulisser man kender fra film og serier og for nyligt er den blevet tilføjet et helt vildt ride, hvor man med 3 D briller på, bliver angrebet af King Kong og en flok dinosaurer….Vildt god tur, der varer omkring en time.
Vi spæner videre fra tur til tur og fra show til show. Showsene er bla. noget om dyretræning, specialeffects og en vild scene fra filmen ”Waterworld”, med eksplosioner, skyderier og meget andet, turene er meget præget af noget med film og 3D og alt er simpelt hen så fantastisk, især Transformers turen, hvor man med 3 D briller på, nærmest føler sig som en del af en film. VILDT godt lavet, det bedste vi nogensinde har prøvet og far mindes dengang du var i Disneyland Paris første gang og vi prøvede adskillige ture i én af de der simulatorer, det var noget med rummet, kan du huske det? Du var helt vild med den…..
Vi er simpelt hen så heldige flere gange med køerne, bla. får vi helt tilfældigt et ”first in line” bevis til en enkelt tur foræret og da klokken er 15, har vi prøvet hver eneste tur, undtagen Peter Pedal legepladsen, som ungerne tror er til pattebørn…. Vi er af flere blevet anbefalet at købe ”first in line”, som fordobler billetprisen med ca. 500 kr. pr. mand, helt vildt…. GODT vi ikke valgte det…..Vi prøver de bedste ture igen og ungerne går lidt modvilligt med til, at se den der legeplads an… Og der tilbringer vi resten af eftermiddagen ;O) Der er den fedeste vandlegeplads, hvor der sprøjtes og plaskes til den store guldmedalje og en kæmpe, nærmest hal, med boldlegeplads. Boldene er bløde og man kan fyre dem mod hinanden i en slags skydevåben og hælde dem i forskellige tingester, som så puster boldene ud, det er helt vildt fedt og de heldigste forældre, er dem hvis børn gider lege med dem ;O)
Ungerne drypper af vand, da vi forlader parken kl. 18 til lukketid. Det har simpelt hen været den fedeste dag, ALLE har sagt det var nærmest umuligt at nå alt og vi har ikke misset en eneste ting. Vi spiser fastfood på vejen hjem og Sofus som ellers ikke gider filmes, beder mig optage en video, hvor han godt lige vil fortælle, at det her har været ”Den bedste dag EVER….” ;O) Nå ja og solen har jo skinnet hele dagen, uden at det har været ulideligt varmt…. ;O)
Ej hvor gad vi godt have haft jer med til det….
For resten har jeg lige lyst til at fortælle, at ungerne er så utroligt harmoniske på den her tur, de griner og pjatter meget og hygger sig sådan med hinanden og med os. Josefine har lagt mærke til, at andre børn vi ser, ikke taler så meget med deres forældre som hun og Sofus gør. Når vi går tur, går vi tit en voksen sammen med et barn og så får vi jo snakket om alverdens ting, det er bare så dejligt, at have den mulighed…;O) Kan du huske den tur til Frankrig da vi boede i huset med hegnet omkring og lige ved en svæveflyvebane? Der gik du og jeg tit en aftentur alene og snakkede om alt muligt og det var så hyggeligt ;O)
Vi sender jer de kærligste tanker ;O)
Kærlig hilsen mor

Der er lukket for kommentarer.