Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

LA

Kære Eline
Vi står tidligt op, men har lige nogle telefonopkald ifm. hotelreservationer, billeje, hvaltur osv., så klokken er alligevel over 10, da vi hopper på toget mod LA. Toget er et kæmpe langt dobbeltdækker et af slagsen, men det går til gengæld kun hver time, somme tider kun hver 1½ time, men vi er heldige og skal kun vente en lille halv time. Tiden bruger jeg på at snakke med et sludrechatol af en mørk kvinde, som nærmest fortæller mig hele sin livshistorie ;O)
Vi har næsten en time ind til Union station, der efter skal vi med metro til Hollywood boulevard. Det er slet ikke som at tage offentligt transport andre steder. Her er slet ikke så godt mærket af og det virker ikke så tilgængeligt. Men vi står af midt på boulevarden, uden egentligt at have andre planer end at se stjernerne….Vi har ikke kigget på ret mange stjerner, før vi bliver tilbudt at købe en tur til hollywoodskiltet og rundt til de kendtes huse og i de kendte gader. Her er et leben af mennesker som enten tigger, sælger eller optræder, langs stjernegaden er der souvenirbutikker der faldbyder alverdens skrammel. Vi får hurtigt en tur pruttet ned i 60 USD for os alle. En tilsvarende tur fra campingpladsen kostede 85 usd pr mand. …..
Vi bliver kørt i en pick up, tror jeg det er, som er bygget om så det hele er åbent og der er sæder bag i, lidt som i en songthow, bare med sæderne den anden vej. Chaufføren er en sort mand fra Alabama og han kører os rundt i næsten to timer, mens han fortæller historier om Hollywoodskiltet, om hvilke stjerne der ejer hvilke bygninger og hvilke huse. Vi ser bla Ole Henriksens salon (eller hvad det hedder), Michaels Jacksons sidste hus, der hvor han døde og mange andre stjerners huse. Solen bager fra en skyfri himmel, så det er kun dejligt at sidde i det fri, selv om det kniber lidt at høre alt hvad der bliver fortalt. Turen er super fin syntes vi, vi har virkelig fået noget for pengene og det er skægt at have set hvor alle de rige bor, jeg havde nu set det før, med morfar og mormor som ”guider”. Den gang købte vi bare et kort over hvor stjernerne bor og så kørte vi selv rundt og kiggede.
Da turen er slut går vi omkring på stjernegaden, bla. går vi op af en trappe til et lille center af en slags. Det viser sig at huse verdens næststørste slikbutik, kun M&M butikken i London er større, men den her må klart være den sjoveste. Man kan selvfølgeligt få alt muligt forskelligt slik, men der ud over, kan man bestille sin helt personlige slikkepind, også i gigantstørrelse og man kan designe sin egen chokoladebar og vælge mellem et utal af forskellige ting der kan fyldes i. Hvis man altså har råd…….
Vi nøjes med at købe et par småting og den sorte mand der ekspederer laver fis og ballade med Josefine, giver hende sure bolsjer som straf fordi hun har filmet ham og truer med store bøder hvis hun ikke gennemfører college ;O)
Vi handler lidt imellem metrostationerne på vejen hjem og kommer lige akkurat som vores tog kører tilbage.
Far fandt en aflagt grill ved skraldespandene på campingpladsen i morges og det er godt, for vi løb tør for gas i går aftes og far gider simpelt hen ikke koble det her store skrummel fra og køre ud og finde noget, de har det selvfølgelig ikke her…. Men nu kan vi grille aftensmad de næste par dage og klare os uden gaskomfuret, hvor heldig kan man være.
Igen i dag har været helt perfekt, så trods den elendige campingplads, er alle glade og tilfredse ;O)
Håber alt er godt der hjemme?
Kærlig hilsen mor

Der er lukket for kommentarer.