Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Das og pakning

Hej du søde skat
Nu er der snart kun en uge til vi ses igen, det bliver dejligt ;O)
Vi skal aflevere camperen i morgen og derfor har vi store pakkedag. Vi er ved at have tømt køleskabet, skabe og skuffer for mad og børnene nærmest tvinges til at spise is for ikke at skulle smide det ud.
Vi får dog tid til at dase ved poolen, spille computer, lave lektier mm.
Mens jeg ligger der ved poolen, tænker jeg på hvor tillidsfulde børn egentlig er… For nogle uger siden, havde far og jeg ikke sådan helt fået planlagt hvor langt vi skulle køre, hvor vi skulle overnatte og hvad vi skulle lave dagen efter og derfor havde vi ikke lige fået talt med ungerne om det. Josefine sad i lænestolen med et lille smil og læste E-bog på Ipaden. Jeg spurgte hende, om hun vidste, hvor vi skulle sove den nat. Det gjorde hun ikke. Jeg spurgte hvad hun troede og hun svarede: ”Et godt sted, det plejer vi jo”. Det var altså efter vi havde overnattet både i vejkanten, på gode pladser, på dårlige pladser osv. Jeg spurgte, om hun vidste, hvad vi skulle næste dag og hun svarede nogen lunde det samme som før. De følger bare med og selv om vi slet ikke altid har styr på det hele, så regner de bare med de er i sikkerhed og alt er fint. Hvor er det dejligt.
Det er lidt underligt at skulle aflevere det, der har været vores hjem i over 4 uger, men vi glæder os også til den kommende uge, hvor det bliver lidt lettere at komme rundt i den mindre bil. Campingpladsen her og de sure damer kommer vi ikke til at savne. Jeg har lige hjulpet en spansk familie med informationer om togdriften osv., efter de var blevet afvist i reception. Desuden har far skullet printe nogle dokumenter ifm. afhentning af bil i morgen, men hende som står ved skranken i dag, kan ikke åbne en mail, så hver gang vi sender den så hun kan printe den for os, siger hun bare den ikke er kommet. Men det kan vi jo se den er……
Nå, det var vist det for i dag… Nej for resten, vi fik det lækreste mad lavet på grillen ;O) Vi kan jo ikke bruge komfuret, men i forgårs fik Josefine leveret sin mad i foliebakker og dem har vi vasket af og brugt til kartofler og æg til aften på grillen, sammen med den sidste pakke pølser ;O)
Kærlig hilsen mor

Der er lukket for kommentarer.