Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Sea World

Kære dejlige skat
Vi er ved at dø af grin da vi ser hotellets ”continental breakfast”. Den serveres på et lille bitte bord, uden mulighed for siddepladser. Den består af små æsker cereals i mange forskellige farver og ækle færdigpakkede købewienerbrød. Godt vi har lidt brød på værelset…..
Da jeg var i Sea World for mange år siden, var jeg så begejstret, at jeg aldrig har glemt den følelse, jeg sad tilbage med, efter at have set spækhuggerne optræde. Derfor insisterede far på, at vi skulle køre syd på til San Diego, selv om vi skal nord på til San Fransisco.
Desværre er det ikke helt samme oplevelse i dag. Vi starter med at blive afvist ved indgangens tasketjek, fordi far har mad i tasken, man må ikke have mad med ind, så det må vi låse inde i et skab og så må vi forlade parken for at spise senere. Vand accepterer de dog….
Parken har forandret sig meget siden jeg var her sidst, i hvert fald husker jeg ikke, at her også var mange rutsjebaner og den slags ”rides”. Så det ligner i høj grad mere et tivoli end en dyrepark, men inden parken åbner helt, er der nogle medarbejdere der går rundt med forskellige dyr, som man kan få noget at vide om. Her er en ung kvinde med et hulepindsvin der er så kælent med hende, at hun med et lille smil siger at ”de nok hænger lidt for meget ud”, der er en fyr med en bæver og et akvarie med bla. en dolkhale, som hedder ”horseshoecrab” på engelsk. Sådan noget er ungerne jo bare vilde med ;O)
Her er igen ikke ret mange mennesker fra morgenstunden, selv om det er lørdag, men de kommer op af dagen….
Vi prøver nogle forskellige ”rides”, som virker lidt gamle og faldefærdige og de ”falder helt til jorden” efter de fede, fede ture i Universal. Der er en enkelt der er så god at ungerne prøver den flere gange, men ellers……Så er der en del steder hvor man kan se forskellige dyr og havdyr og det er ok, om end flere af dyrene har for lidt plads. Noget af det fedeste er et ”pilerokkebasin” hvor man må røre rokkerne når de svømmer langs kanten.
Vi ser i alt fem shows. Det med spækhuggerne som er superflot og et par af de andre er hylende skægge med kæledyr og søløver der laver alt muligt meget humoristisk. Et par af showsene virker lidt afdankede.
Så alt i alt……. Er vi altså lidt skuffede….. Josefine slutter af med et ”ride” som er gået i stykker, da det endelig kommer op at køre igen, kører det med halvt fyldte vogne, hvor man i Universal sørgede for at fylde alle rides op og sådan er her flere steder, hvor vi ikke syntes det her virker så godt, men vi har nok også bare efterhånden set og oplevet så meget, at vi er ret svære at imponere…. Sofus sagde fx: ”Delfiner…. Det har vi da set så tit….”;O) Alt personale virker meget venligt og det er dejligt.
Her er meget forskelligt fra resten af det USA vi har set. Her er meget frodigt, selv om her er tørt, for her plantes blomster og grønt alle vegne og vandes så det holder sig pænt. Jeg ville ønske mormor var med, når vi kører kilometersvis af motorvej, med kæmpe hække af blomstrende Nerier i midterrabatten og langs siderne.
Vi har bestilt hotel oppe omkring LA. Da vi kommer der op lidt efter aftensmads tid viser det sig, at det ikke er med morgenmad som lovet på Booking.com og det lykkes mig da at brokke mig så meget, at den stakkels mand ved skranken, ender med at give mig 20 usd til at købe morgenmad for….;O))))
Vi kører ud og køber grillkylling, morgenmad og brød til i morgen og tager hjem og spiser på værelset.
For resten er ”hjem” et sjovt ord….. Børnene siger: ”Skal vi snart hjem?”, men ”hjem” er for tiden bare bilen, de ved jo ikke hvor vi skal sove ;O)))
Kærlig hilsen mor

Der er lukket for kommentarer.