Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

San Fransisco

Kære dejlige Eline
Morgenmaden her serveres i et rigtigt spiselokale og man kan få mange forskellige ting, det er rigtigt fint.
Vi går med et kort i hånden af sted mod de ting vi gerne vil se i byen. Vi kommer forbi noget FN bygning og nogle monumenter, for enden af det, et dejligt marked med masser af grønt og frugt. Vi køber jordbær til senere. På vejen videre ser vi pludselig en sporvogn, som er kommet til endestationen og vendes om på sådan en sjov drejeplatform, som minder mig lidt om en fra Briotoget. Vi træffer en spontan beslutning og springer om bord på vognen, som kører os op og ned, op og ned, lige som man ser det på film. Da vi springer af, er vi lige i nærheden af et tårn som hedder Coit tower, det ser man kun pga. udsigten, men vi klatrer op til den bakketop det ligger på, for at finde ud af, at det først åbner næsten en time senere. Det ødelægger nu ikke vores gode humør, ungerne hopper og springer på kantsten og trappetrin op og ned af de stejle gader.
Vi kommer til Chinatown og det sjove er, at far og Sofus altid ryster på hovedet når jeg vil til Chinatown og jeg vil kun der hen, fordi jeg har glemt fra gang til gang, at de to herrer er nærmest umulige at slæbe ud der fra igen…. De ser jo på billige film, teknik og den slags…. Sofus køber en fængselsbluse og en hat hvor der står ”I´m from Alcatraz swimm team”;O)))) Vi kommer til Snob Hill, hvor vi dog ikke rigtigt finder noget godt at se på ud over en park hvor ungerne går armgang og vi spiser jordbær. Vi går og går og beslutter os for at tage en bus, til Golden gate park, som er San Fransiscos svar på Central park. Parken her er kun 5 km lang, Central park er vist 12, så den er ikke lige så stor, men dog ret stor. Der er et godt stykke der ud. Indgangen til parken nærmest flyder med hjemløse og vi vælger at spise frokost på en nærliggende Mac D, mest fordi det ikke er til at opdrive et toilet her, heller ikke på kæderestauranterne, de tjekker simpelt hen, at man køber noget, før man får lov at bruge toilettet. Da vi først komme ind i parken er der dog flere toiletter og næsten ingen hjemløse, men masser af familier, børnehaver og den slags. Børnene leger på den store legeplads (fatter ikke hvor de får alt den energi fra, når vi har gået så langt), mens far og jeg sidder og små fryser på en bænk, det er nemlig heller ikke varmt i dag, gråt og blæsende. Videre på vores tur gennem parken, kommer vi bla. forbi en sø, hvor vi lejer en pedalbåd og ungerne bliver gode til at ”cykle” på den rigtige måde og styre båden rundt mellem ænder og gæs. De prøver også en stor gammeldags karrusel, fordi Sofus, den skøre skid, altid har ønsket sig at ride på en giraf siger han ;O)
Vi begynder at gå hjem ad, eller rettere, mod en indisk jeg så i går, tæt på Union square, som ligger mange kilometer væk. Optimistisk tror vi, vi kan gå hele vejen, og vi får også set en masse sjove butikker på de første 4- 5 km, men da der kommer den rigtige bus forbi, springer vi nu alligevel på og lader os transportere resten af vejen.
Restauranten er hyggelig og maden så lækker, at jeg ærgrer mig helt vildt over I ikke er her, det ville I elske. Far får Chicken Vindaloo, om end i en noget mildere udgave end den i La Paz, kan du huske det?
Børnene er segnefærdige da vi begiver os hjem ad og vi smider os alle på sengen et øjeblik, inden far om lidt vil køre os ud på Golden Gate Bridge, så vi kan se den i mørke med lys på.
Kærlig hilsen mor

Der er lukket for kommentarer.