Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Sri Lanka - Dag 22

Kære Eline
Det bliver nemt at skrive om i dag. Det regner i tykke stråler fra morgenstunden og blæser en stiv pelikan, så meget at morgenmaden ikke kan indtages i tørvejr på den overdækkede terrasse og vi må derfor spise inden for.
Der er klart dømt museums dag. Det maritime museum som ligger inden for fortets mure skulle være ret godt og der går vi hen iført sandaler og næsten vandtætte skaljakker. Jeg syntes faktisk museet er godt og bagefter begiver vi os på en gåtur uden mål. Vi havde flere muligheder for udflugter i dag, men de krævede alle bedre vejr syntes vi og vælger derfor bare at gå. Galle er, så vidt vi indtil nu har opdaget, ikke nogen særligt spændende by. Vi har i hvert fald ikke fundet charmen, de helt fede markeder eller de super hyggelige gader og selv om vi går ind i et par butikker, bliver vi ikke fristet før vi kommer til Food City og ungerne kommer i tanker om det er fredag. Så må de jo have lidt snoller inden vi, stadig i regnvejr, går hjem på værelset. Vi er våde til skindet, men ikke kolde. Det er midt på eftermiddagen og vi spiser frugt til frokost og sætter derefter en film på computeren og hygger med snoller. Det føles forkert at bruge en feriedag på et kedeligt værelse, men det er nu altså lige hvad vi trænger til, oven på den våde gåtur og regnen og rusken der ude, indbyder absolut ikke til flere udendørs aktiviteter. Her er en butik lige ved siden af hvor vi bor. Det er den lækreste butik jeg har set her. De har både bedre souvenirartikler og almindeligt tøj som er pænt og indbydende. Det må være europæiske ejere. Josse og jeg går der ned og Josse får et par T-shirts og nogle klip klapper. Hun er på jagt efter gaver til Inge og Maria og her er det svært at vælge, for der er mange lækre ting. Vi opdager at der ligger en bruchure fra café som hænger sammen med butikken. Den hedder Delifrance og har primært sandwich på menuen. Vi tager brochuren med hjem og lokker drengene med på sandwich i bedste europæiske stil (og prisleje, men sådan er det alle steder inden for fortet). Vi bliver hængende og spiser også brownies og spiller uno og kan opdager pludseligt at regnen er klinget af og blæsten har lagt sig. Nu håber vi godt nok på bedre vejr i morgen.
Mange kærlige hilsner fra mor

Der er lukket for kommentarer.