Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Sri Lanka - Dag 29

Kære Eline

Vi har ingen planer i dag. Colombo har ingen ”must sees” og vi er lidt dovne. Vi kan dog ikke holde ud at ligge en hel dag ved poolen, så jeg spørger i receptionen hvor det er bedst at købe krydderier og da den søde dame smilende forklarer, at det bedste sted er i supermarkedet i centret lige ved siden af, går jeg derhen og køber karryblandinger til jer og til os. De har dog ingen vaniliestænger og det ærgrer mig, for vi har fået det tilbudt i hver eneste af de andre byer vi har været i. I supermarkedet fortæller de hvor jeg kan købe det, det er på et lille lokalt marked i gå afstand her fra. Vi går alle sammen af sted og finder snart det lille marked af de rigtig lokale slags. Det er en markedsbygning i to etager, møgbeskidt og stinkende og med slagtede dyr hængende fra kroge i loftet. På de døde sidder kragerne, som er en landeplage på Sri Lanka. Kragerne stjæler mad og skider alle steder og de sidder altså også på det kød man kan købe på markedet. Ardr….. Vaniliestængerne er næsten lige så dyre her som der hjemme og det er kun én af de handlende der har dem, så der er ingen konkurrence. Jeg nøjes med at købe 4 stk inden vi tager en tuk tuk til det område i byen der hedder Cinnamon Gardens. Det er et pænere område af byen og der hvor de pænere butikker og caféer ligger. Engang var der kanelplantager, der af navnet. Man kan se forandringen i de forskellige byområder når man kører i gennem, det her ligger tæt ved parken. Vi får ret hurtigt øje på et butikscenter der hedder Odél, som er et pænt center med dyre mærker. Det er rigtig lækkert at gå rundt i det pæne, velordnede lille center eller varehus og selv toiletterne er pæne. Vi køber nogle få ting og en is inden vi går igennem parken og tager en tuk tuk resten af vejen hjem. Dovenskaben længe leve, det er vist godt vi snart skal hjem;O)

Resten af dagen bruges ved poolen, hvor vi spiser frokost og drikker cocktails, inden vi går til ”afternoon the” i loungen og spiser vores sidste aftensmåltid på hotellets italienske restaurant.

Vi har aldrig før boet på et femstjernet hotel. Man er aldrig mere end et blik væk fra et smilende personale. Når man ankommer til hotellet den første dag, får man serveret en velkomstdrink ved indcheckning. Kommer man for tidligt og må vente et øjeblik på sit værelse, får man serveret the i loungen på husets regning. Når man går til poolen eller i fitnesscentret, skal man ikke medbringe håndklæde, det får man udleveret. Madrassen til liggestolen bliver bragt. Mad og drikke bliver bragt, lige som regningen også bliver det. Når man sætter sig i en restaurant, står der en tjener og lægger stofservietten i dit skød. Ved morgenbuffeten går tjenerne rundt og ser til, at det hele går som smurt. Får du hænderne lidt for fulde, kommer de straks og assisterer med at bære hen til din plads. På værelserne står der ikke bare shampoo og sæbe, der er også barbergrej, tandbørste, badehætte, vatpinde, neglefil, skopussergrej, hårtørrer, balsam, bodylotion, strygejern- og bræt, minibar, gratis drikkevand i flasker og safetybox. Er den lille pudseklud til skoene ikke nok, står der en bemandet skopudserstol i loungen, hvor du gratis kan sidde og få pudset dine sko. Din bagage skal du ikke slæbe på, den bliver kørt på en vogn og ønsker du maden serveret, herunder også morgenmaden, kan du naturligvis ringe efter roomservice. Flere gange dagligt bliver der banket på døren til dit værelse, blot for at spørge om du har hvad du har brug for og oplyse at hvis du senere skulle komme til at mangle noget, er du velkommen til at ringe til receptionen.

Ret sjovt at prøve alt den luksus, jeg minder mig selv om, at det ikke skal blive en dårlig vane ;O)

Kærlig hilsen mor

Der er lukket for kommentarer.