Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Kære elskede Eline.
Ærlig talt havde vi en rædselsfuld morgen.
Vi havde egentlig planlagt at tage det seneste aftentog mod CPH, men da DSB laver køreplanen om et par dage før vi skal af sted, syntes vi LIGE vi kan nå det med morgentoget. Desværre er først det ene tog forsinket, så det næste og nerverne kravler længere og længere uden på tøjet som turen skrider frem, i hvert fald hos mig og ungerne. Da toget holder ved CPH, over en time forsinket og kun 35 min før take off, er jeg helt sikker på, at ”løbet er kørt”. Herreste gud kan man jo tænke, men vi har to korte mellemlandinger, en overnatning i Bangkok, en flyvning videre til Myanmar, en overnatning i Mandalay, en busbillet til Hsipaw og en afhentning på togstationen allerede planlagt OG betalt. Jeg ser derfor det hele vælte som en række af dominobrikker. Men så snart vi kan åbne døren i toget, SPRINGER vi ned på perronen og GALLOPERER med alt vore bagage (du der kender omfanget af og har set vores baggage kan sikkert levende se det for dig) og nærmest KASTER hos hen i Air Berlins bagage indlevering netop som de er ved at lukke ned, trods en tidligere opringning fra Jan der fortæller vi er på vej. Vi får checket ind på 2 minutter, hvorefter vi spæner videre op til security, for her at opdage at mit boardingpass mangler i stakken i min hånd (hvis mormor læser med tænker hun på togbilletter i sommers) og i panik nærmest flyver jeg ned igen, får udstedt et nyt af verdens hurtigste Air Berlin medarbejder, som faktisk har lukket sin skranke, for derefter straks ved ankomst til security igen, at opdage jeg har mit boarding pass præcis hvor det plejer at være…. Pyhh….Nu har jeg to…. Vi bliver sendt med lynfart igennem security, hvor en venlig og effektiv medarbejder hastigt følger os på vej til den rigtige gate, hvor vi når frem, drivvåde af sved og Sofus med et astmaanfald der lige må behandles inden boarding. Pyhhh……
Det var rædselsfuldt, men FANTASTISK at opleve de effektive ansatte i lufthavnen. Jeg har selvfølgelig ligget søvnløs på forhånd over den stramme tidsplan, ikke mindst fordi vi også har en transit på 50 min. I Dûsseldorf. Jeg føler mig næsten 100 % sikker på, at vi ikke får vores bagage med hele vejen og har allerede lagt en plan for, hvad vi skal gøre når vi opdager det ikke er i Bangkok, forudsat altså at vi overhovedet når vores fly i Dusseldorf. Så da vi efter et døgns rejse, endelig står i Bangkok til tiden og med ALT vores bagage på vognene, føler jeg mig næsten for heldig og i alt fald må jeg indse, at jeg er nødt til at lave noget om i mig selv. Jeg må altså lære at lade være at tage sorgerne på forskud. Her har det alt fald kun givet mig unødige bekymringer i et meget rigt omfang, så det VIL jeg bare lave om. Ungerne har taget hele turen i stiv arm, Sofus påpeger faktisk mens vi sidder på monkey class på det nye Cathay Pacific fly, at det nærmest er som at være på et bedre hotel. Menukortet indeholder hele 3 valgmuligheder og på hele turen er der mulighed for både mad, snacks og drikkevarer på forespørgsel, ligesom der er rig mulighed for underholdning med film og TV serier.
Nå, nok om den tur. I Bangkok bor vi på et hotel tæt ved den lufthavn vi skal flyve fra i morgen formiddag. Josefine indånder duften af Asien og lytter til lydene af de kendte fugle og fyldes med gensynsglæde. Her er pool og gode værelser i et meget lokalt kvarter, så vi får eftermiddagen til at gå med, at gå et par ture, købe noget meget lokal mad i små poser, spille kort og ungerne bader selvfølgelig. Vi kæmper for at holde os vågne til efter aftensmad (som består af stegte ris og nudler på en wannabe turist, men meget lokal restaurant), så vi forhåbentlig kan sove det meste af natten. Men selvfølgelig er klokken nu 21 og alle, undtagen far, er pivvågne og skriver dagbog.
Vi sender jer de kærligste tanker. Mor

Der er lukket for kommentarer.