Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Dag 10, d. 24. dec.

Kære elskede Eline

I dag skal vi ikke andet, end at holde jul. Vi spiser morgenmad efter solen er kommet op og vælger derfor at sidde ude og lidt længere end vi plejer. Her får man en kæmpe stor, halv avocado til morgen, foruden frugt, æg og toast.

Formiddagen bruger vi på at ”dalre” rundt i byen af de stille gader og vi får talt med en del hundehvalpe til Joses store fornøjelse. Vi drikker øl og juice ved en lille biks og får den dejligste avocadosalat til frokost, efter at have købt is og snolder i en butik og et par souvenirs på markedet. Efter at have hvilet lidt, fletter vi julepynt. Jose er møgforkølet, men SÅ opsat på at skabe en dejlig jul og hun spiller julemusik, fletter stjerner og pynter ”juletræ”. Her er masser af planter i krukker og vi vælger bare én og bærer den hen foran vores altan. Vi har pebernødder med hjemmefra og dem putter vi i kræmmerhusene. Vi giver også de søde damer her et julehjerte hver med pebernødder i. Vi lægger gaverne under træet og Jose syntes egentlig vi skal danse om juletræ, men det bliver så underligt kejtet, omgivet af japanske og kinesiske naboer at vi bare vælger at synge et par sange på altanen, inden vi deler gaver ud. Okay…. Jeg må indrømme det er lidt svært at komme i rigtig julestemning, men her er i det mindste ingen julestress…..

Vi går ned for at spise på den restaurant, hvor vi har bestilt bord, fordi de har en særlig reward fra Tripadviser. Den ligger i en ret stille gade, men restauranten er et stort, flot pælehus og vi skal sidde øverst på den store terrasse. Da strømmen pludselig går, er hele byen mørklagt indtil der kommer gang i generatorerne flere steder. Andre steder må man nøjes med stearinlys. Vi har sagt til ungerne, at de må bestille præcis hvad de ønsker og derfor bestiller vi både forretter og hovedretter. Maden er ikke ligefrem fantastisk og vi læser da også siden på tripadviser, at kokken vist er skiftet ud, siden de fik den flotte pris. Serveringspersonalet er til gengæld utroligt opmærksomme og aftenen rundes af med en pandekage, hvori jeg har stukket mandler, så ungerne kan få deres snydemandelgaver som de plejer hos mormor. Vi går hjem i mørke, strømmen er endnu ikke tilbage og slutter dagen af med Polarekspressen på værelset.

Vi sender jer de varmeste kærligste tanker;O)

Der er lukket for kommentarer.