Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Dag 12, d. 26. dec.

Kære elskede dig

I dag lejer vi cykler på vores guesthouse. Det koster kun 1 ½ USD. Ungerne, især Sofus, er ikke alt for trygge ved det, fordi trafikken er så kaotisk her, omvendt siger jeg til ham, er alle andre gader end hovedgaderne jo nærmest landsbygader og meget sparsomt trafikeret. Vi humpler af sted på de gamle damecykler, på de dårlige veje. Snart er vi næsten ude af vores lille by og far drejer ind på en humplet jordvej. Det er så smukt et landskab, fladt med rismarker, men med bjerge i det fjerne. Småbønder holder køkkenhaver der ligger som små, velholdte frimærker og der arbejdes ihærdigt på alle jordlodder med gammeldags hakker. Der dyrkes også blomster, hvilket jeg ser som et tegn på et vist overskud. Som sagt virker befolkningen her fattige, men ikke sultne eller pressede og vi ser ingen tiggere. Foran mange boliger, også pælehytter, står en karakteristisk lerkrukke, hvorpå der ligger eller hænger et tinkrus. Enhver der kommer forbi, kan drikke sig et krus vand. Ved alle floder og vandløb, ser man folk der vasker tøj eller tager bad. Nå, men vi bumler i solskinnet af stien, som bliver smallere og smallere og netop da far punkterer, stopper Sofus op og siger, at nu vender han altså om. Godt far punkterede, ellers var vi jo nok fortsat, men mens ungerne og jeg cykler tilbage til den rigtige vej, trækker far sin cykel i så raskt tempo, at han ikke når meget senere frem til vejen end os andre. Han låner min cykel og mens vi venter, cykler han hjem med sin egen cykel på slæb og kommer efter mindre end en halv time tilbage, med en anden cykel. Vi cykler videre rundt på småveje i udkanten af byen og det er så hyggeligt at komme rundt i de små bitte landsbysamfund. Sofus syntes nu det er ret træls og er tilfreds da vi begiver os hjemefter og på vejen køber samosas til at akkompagnere vores vandmelon, som vi har tænkt os at spise på terrassen til frokost.

Eftermiddagen tilbringer vi på terrassen, hvor de søde piger serverer te for os, mens ungerne laver lektier og vi læser.

I aften skal vi spise middag hos vores taxadame, som vi har bestilt en hjemmelavet middag hos. Hun har desuden inviteret os til at spise traditionel mad hos hende i overmorgen, helt uden beregning.

Vi sender jer de kærligste tanker og hilsner og håber i nyder juledagene og dem I er sammen med ;O)

Der er lukket for kommentarer.