Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Dag 20, d. 3. jan.

Kære dejlige dig

Edderkopperne der lever i vores bambusbungalows, får de store på Mindevej, du ved der tramper rundt med store støvler på, til at ligne tissemyrer. Da Jose har fundet hele to af den slags ovre i deres hytte, kan du sikkert gætte at vi har overnattende gæster i vores hytte og far vælger at sove i deres. I morges sidder der så én af gutterne på døren i vores badeværelse, så ingen er vist kede af vi skal videre i morgen. Man kan diskutere om det bliver bedre eller værre af, at vi kun har strøm og dermed lys fra kl. 18 til kl. 06, så hytten henligger jo nærmest i mørke det meste af tiden. Nu ved vi de er der, men kan ikke se dem….

Nå, desværre er far mavesyg i dag, det hjalp altså ikke at undgå kød og i dag har vi sagt til ungerne, at de kun må vælge vegetarisk og noget der er tilberedt. Vi trænger alle til frugtsalat, men det er udelukket.

Jeg tager med ungerne til stranden og efterlader far med kold cola og Imodium i hytten. I morgen er det independence day og det kan ses på vores ellers så rolige strand. Der kommer horder af hujende lokale turister drønende forbi på deres motorbikes og stranden ligner nærmest mere en rallybane, end en strand og det til trods for klokken kun er 8.30. Vi går helt hen til Coral beach, men dropper det da vi ser de larmende menneskemængder og trækker os tilbage til stranden mellem vores og Coral, her er ingen colabikse og ingen mennesker. Vi bader og soler os. Sofus går hjem før os andre, men Josefine suger det sidste ud af den sidste stranddag og vi er først hjemme midt på eftermiddagen. Far har det heldigvis lidt bedre og det ser lovende ud for den 7 timer lange bustur i morgen.

Her på den lille vej som går ned til hotellet, ligger der et skur, hvor en flok unger holder til om dagen. Vi tror det er én af de ansattes børn, der er en 5-6 unger, de ældste ser vi ikke meget, men de yngste får dagene til at gå der alene, med selskab fra de to små hundehvalpe, dem der fulgte efter os forleden. Én af drengene, jeg tror han er 6 år, kommer med hvalpene hver dag her i vores bungalows. Han behandler dem virkelig hårdhændet og i dag har han bundet snore om halsen på dem, og forsøger at lære dem at gå i snor, noget INGEN hunde her gør. Han flår og hiver rundt med de stakkels kræ og sparker dem når de ikke forstår de skal gå pænt og da jeg skælder ud, efterligner han mig bagefter til én af de yngre drenge med et stort grin. Sofus har lyst til at være ond ved drengen og det fører til en del snak om børneopdragelse, forskellige kulturers syn på dyrevelfærd, burhøns i Danmark og meget andet.

Vi sender dig og jer de kærligste tanker og hilsner;O)

Der er lukket for kommentarer.