Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Dag 21, d. 4. jan.

Kære elskede Eline

Far har det heldigvis bedre til morgen og kan tage med os til Yangon. Klokken er kun 4.45, da vi i mørke bærer vores ting op i den udendørs reception, hvor der er bælgmørkt. Til vores store overrsakelse, kommer der dog to natte vagter, et par gamle mænd og også et par unge drenge, af dem vi ser både tidligt og sent i restauranten. Der er gjort nogle sandwich med marmelade og et æg klar til hver af os og vi kan få pulverkaffe inden vi skal af sted. Vi lægger drikkepenge til de søde mennesker. De siger vi skal til busstationen på motorcykler, men at der kun er én. Far kører først af sted i mørket, med alt sin bagage og sig selv, bag på én motorbike chauffør. En anden familie kommer ud i mørket, de har også to børn og heldigvis kommer der så en bil, hvor i vi kan være fire og to motorcykler mere. Vi når selvfølgelig alle bussen, en lokal bus, men med sædenumre og vi har faktisk en behagelig tur til Yangon, det tager ca 6 timer.

Fra den hektiske busstation bliver vi kørt til vores hotel. Personalet her er utroligt søde og vores værelse er stort og rummeligt. Desværre mangler det den opredning vi hjemmefra har betalt 25 USD pr nat for. Det viser sig, at hotellet ikke er i stand til at lave opredningen og vi må nøjes med 3 sovepladser som ved Inle og de vil så betale os pengene for opredningen tilbage.

Hotellet har sin egen taxichauffør og da det er midt på eftermiddagen og vi er meget sultne, beder vi om at blive kørt til en indisk restaurant, cafeteriastyle, fra LP. Yangon minder på mange måder lidt om Bangkok. Her er mest faldefærdige huse, små gyder og gader, men indimellem alt det fattige og usle også store gader, flotte hoteller og banker og den slags. Der er mere af det flotte i Bangkok.

Restauranten er proppet med mennesker, man bestiller sine retter fra et stort menukort med billeder på disken og sætter sig så ved et ledigt bord, hvo man senere får serveret det hele. Her er som et meget travlt cafeteria. Maden smager himmelsk og er overhovedet ikke dyr.

Gaden vi er på er et mylder af biler, humplede fortove med gadeboder, souvenirbutikker, tøjbutikker, gadekøkkener, restauranter og masser af mennesker. Vi kørte forbi et moderne butikscenter og vi bruger vel et par timer på at lede efter det til fods. Vi finder ikke det, men ser den store gyldne pagode, du nok husker fra TV, den hedder Shcweddagon pagoda og den kæmpe omgivende park der hedder peoples park. Her daldrer vi rundt og ungerne bliver fotograferet endnu engang. Vi ender med at tage en taxi i tusmørket til centeret, hvor vi finder mange butikker, men allerbedst, et supermarked i bunden. Ok det lyder selvfølgelig mærkeligt, men efter 3 uger med bambusboder i vejkanten, er et rigtigt supermarked helt fantastisk. Vi kan både få yoghurt (én slags) og mælk, ritter sport og Toms orangebuer på dansk. Jeg siger til ungerne at min virkelighed er, at det er fredag i dag og de vælger hver et stykke chokolade.

Vi er dødtrætte da vi lander i sengene ved 20 tiden.

Vi sender dig og jer de kærligste tanker og hilsner;O)

Der er lukket for kommentarer.