Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Dag 22, d. 5. jan.

 

Kære dejlige skat

Morgenmaden her er fantastisk, man sidder udenfor ved ét langt bord OG man får groft brød der smager som hjemmebagt OG Nutella OG rigtigt smør OG mælk. Wow;O)

I dag ser vi Shwedagon pagoden. Den er gigantisk, med 500 kg ægte guld på toppen og det er omgivet af alle mulige hellige templer i et helt kompleks af guld. Jose har sarongen hun vandt ved Chaungtha med til at dække sig med og da vi fumler med den, kommer den en moden lokal dame, som med sikker hånd vikler hende ind på den helt rigtige måde. Hvor er folk altså søde her. I går havde far glemt en pose i en taxi og tænk engang, chaufføren kom tilbage på hotellet med den… I dag har vi fået vasket tøj her, tre kæmpe poser og de ville egentlig ikke have penge for at vaske, men nu da der var så meget sagde chefen, ville det da være dejligt med lidt drikkepenge til pigen der vaskede det. SÅ sødt af dem.

Vi går omkring i de kæmpe omkringliggende parker, sejler i pedalbåde, prøver væmmeligt is med duriansmag (Jose troede det var banan), spiser på den indiske, går på marked og….. tro det eller ej, går i biffen og ser Star Wars på engelsk i 3D for 15 kr. pr. snude.

Yangon er en dejlig storby syntes jeg, den rummer nogle af alle de vilde kontraster som i Bangkok, her er der bare endnu mere rodet og endnu flere gadekøkkener og så lidt længere imellem de fede butikker;O)

Sender dig og jer knus og kærlige tanker hver dag;O)

Kærlig hilsen mor

Der er lukket for kommentarer.