Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Dag 27 d. 10. jan.

Kære dejlige skat

Nu er der kun en uge til vi skal hjem.

Vi bruger dagen på at gå i China Town. Vi går så vidt muligt af de små gader og det er helt surrealistisk hvordan man går lige fra de store gaders trafik og ind i de smalle, stille landsbygader. Her ligger bitte små gadekøkkener, med borde man næsten skal kante sig forbi, fordi gaderne er så smalle og vi ser en lille bitte fabrik, der laver nudler, endnu mindre, end Poul og Juttas Vaffeljernet i Nørregade. Da vi kommer ind i selve markedet, som strækker sig rundt i mange små gader omkring og i en stor markedsbygning, mødes vi af en eksplosion af farver, dufte og lyde. Her er proppet med handlende i alle farver, aldre og størrelser og her er varer og madboder på hver en plet. Vi kommer forbi et lille butikscenter og går der ind for lige at få luft. Her kan man få massage i 30 min for 20 kr. Det resulterer i, at vi lidt efter sidder på række alle fire, i magelige stole og med fødderne op og får fodmassage. Sofus er skeptisk, men indrømmer det er dejligt. Vi spiser frokost på Royal India, der er ligeså lille bitte og indrettet præcis som for 10 år siden… For resten tror jeg de har fået nyt toilet….Vi går hjem, igen af de små gader og netop som vi er lidt i tvivl om hvorvidt vi er på vildspor, tårner Prince Palace sig op foran os. Vi går i de smalleste, stille, stille gader og pludselig er vores kæmpe hotel lige der…. Vildt.

Resten af dagen bruger vi ved poolen, på lektier osv. og henter aftensmad ved boder lige her omkring, som vi spiser ved et bord i poolområdet, med udsigt over Bangkok i mørket.

Vi sender jer de kærligste hilsner og tanker.

 

Der er lukket for kommentarer.