Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Dag 46. Sidste bad til ungerne i La Paz…

dagbog d. 8. august dag 46

Vi står op og er veludhvilede. Morgenmadsdamen er skiftet ud med én der er noget sløv i betrækket. Buffeten er næsten tom og vi må vente på både, brød, smørrelse og varmt vand… Til gengæld ser vi åbningsceremoni til OL i Beijing..Nå, men vi har besluttet os for at gå på museum idag. Vi vil se de fire museer vi ikke fik set forleden fordi de var lukkede, men det var jo så der vi så musikmuseet istedet, så det var jo fint. Vi kæmper os op af bakkerne på den anden side af gaden i gråvejr. Vi kender jo vejen til museerne så vi finder det nemt. Museerne har fælles indgang og billetsalg og biletter til alle fire museer for os alle sammen koster 12 B (ca. 8 kr).
Museerne ligger i de hyggeligste bygninger, bundet sammen af trapper og små gårdhaver. Det hele er utroligt lyst, hyggeligt og venligt, men desværre begynder det at REGNE imens vi er der. Hvad mener i? REGNE. det er frækt syntes jeg, det regner næsten aldrig i La Paz på denne årstid. Museerne er slet ikke lige så gode som musikmuseet og selvfølgelig er alt på spansk. Vi ser masker, brugt til fester og ceremonier, opstillinger med dukker af forskellige revolutioner, markeder og henrettelser, fund af guld, sølv og keramik fra før Bolivia blev erobret af spaniolerne, fotos, og endelig Murillos hus som stadig er møbleret. Murillo var en berømt hærleder under La Paz revolutionen i omkring 1800-et eller andet..
Alt i alt en hyggelig formiddag som vi slutter af med at gå til den store dueplaza, hvor vi fodrer duerne i en fart pga regnvejret. Vi skynder os hjem og sender ungerne op på værelset imens Jan og jeg går hver sin vej for at handle ind til frokost som vi indtager på værelset.
Da regnen stilner lidt af, går Eline og jeg op i heksegaden for at købe en hængekøje til Eline. I samme øjeblik vi træder ud på gaden, tager regnen til igen…. Vi finder hængekøjen samt et par andre småting og begiver os hjemad igen. På vejen går vi på internetcafe´for at checke om man kan købe ”Marching powder”, by Rusty Young på nettet. Bogen er skrevet af en forfatter der frivilligt har tilbragt 3-4 mdr i San Pedro fængslet for at kunne skrive en bog om fængselslivet der. Man kan købe den på nettet, det er fint, så behøver vi ikke løbe rundt i regnvejr for at finde en boghandel der har den.
Da jeg kommer hjem, ser vi en film. Jan går ned for at købe en DVD ved en af gadehandlerne foran vores hotel og kommer tilbage med tre film. Da vi får dem sat på er de ikke på engelsk som lovet og Jan går ned igen for at brokke sig. Endelig kommer han da tilbage med en nogenlunde god Kung fu Panda på engelsk som jeg oversætter så godt jeg kan for ungerne, imens Jan skriver dagbog…
Da filmen er slut er Jan og jeg desperate efter at komme ud fra hotelværelset og vil ned og se San Fransisco kirken der ligger lige i nærheden. Kun Josefine vil med og da vi har set kirken går vi en lang tur, bla for at se efter en argentinsk restayrant Jan har læst om og gerne vil spise på i aften. Restauranten eksisterer ikke mere på adressen og Josefine må have en slikkepind at gå hjem på, men det er så hyggeligt at have bare et enkelt barn med og Josefine er så sød og positiv og lægger mærke til, og kommenterer, alt hvad vi går forbi.
Da vi kommer hjem er kl 18 og det er tid til at gå ud at spise, så vi henter bare de andre og går igen. Vi spiser indisk og holder fredagshygge ligesom igår. Vi pakke, giver ungerne deres sidste bad på rejsen og går tidligt i seng.

Der er lukket for kommentarer.