Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Der var ikke sprængstof i vores 2 notebooks

I Hamburg blev jeg (selvfølgelig) peget ud til et mere indgående sikkerhedstjek, for det første havde jeg glemt at de bærbare skal ud af taskerne, jeg slæber jo rundt på 2 stk. i min dagrygsæk, så jeg fik venligt men bestemt besked på at få dem pakket ud efter de havde været igennem røntgenapparatet, så jeg måtte jo have ondt i sinde, så afsted med mig sammen med en beslutsom sikkerheds”bandit” efter de var kørt igennem endnu engang, denne gang udpakket, han havde udstyr (ikke hunde) som kunne opspore/-snuse sprængstof, så vi er nu sikre på at der ikke er sprængstof i de bærbare.
Ellers er turen indtil nu forløbet som planlagt, kl. er 00:25 i Dubai (DK-tid +2) og vi afventer boarding videre mod Bangkok kl. 02:25.
De andre prøver på at få en lille “morfar”, mens jeg sidder her og skriver lidt.
Der er ikke mange mennesker her i lufthavnen, så her er dejlig stille.
Hvorfor er det lige man skal igennem endnu et sikkerhedstjek når man er i transit, jeg synes de er gået lidt amok med den sikkerhed, kan de ikke bare forbyde salg af div. knive mv. i flyene, jeg ved ikke hvor jeg i mellemtiden skulle have fået sprængstof som jeg kunne skjule i de bærbare, denne gang pakkede jeg dem behørigt ud og de gled lige igennem, men det er nu rart at man har så meget r.v at man kan holde bukserne oppe uden bælte, det er et værre cirkus, men det er jo for vores egen sikkerheds skyld, så vi bærer over med det – sådan da.
Jeg har brugt vores geotagger derhjemme, i Hamborg og nu i Dubai, taget et billede hvert sted og vil forsøge mig ud i at knytte geodata til billederne, det er nu helt sjovt at man så efterflg. kan se på Google Earth, hvor billedet blev taget.
G’nat.

Der er lukket for kommentarer.