Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Okay Guesthouse er faktisk OK

Så blev det den 25 april, dag 2 på vores rejse, tiden er gået lidt hurtig, da vi jo er rejst med øst, vi har mistet 5 timer og befinder os lige , nu i Cambodias hovedstad Phnom Penh, jeg fik købt billetter i Bangkok lufthavn til ca. 2600-2700, hvilket var en del billigere end de priser (kr. 4000) som jeg havde fundet hjemmefra.

Det levnede os kun lige tid nok til at spise, da flyet allerede afgik 15:25 og vi var lige ved at komme for sent, da vi havde glemt den langsommelighed der er ved ind- og udregistreringen i lufthavnen, men en venlig dame åbnede en ekstra sluse for fordi vi havde ungerne med, så TAK for det unger.
Så vi måtte rent faktisk løbe for at nå det, ikke noget Puk med de korte trommestik-ben synes så godt om, hvilket hun heller ikke undlod at fortælle, men ingen banden og ingen græderi, så det var ok.

Nu har du jo prøvet at rejse lidt, men du skulle opleve indtjekning i Cambodia, visa papirene udfyldte vi i flyveren, flyvetiden var ca. 1 time og der var kun lige tid nok til at få udfyldt alle de papirer, der skulle bruges.

Så kunne vi ellers stå i kø for at forevise visapapirer pas mv., få det godkendt så så stille os i en anden kø, hvor vi skulle betale, de holder folk i arbejde herovre 😉

Vi nøjes med 2 x visa, da jeg har ungerne i mit pas, så de er ikke rejst ind i Cambodia på egne pas, jeg håber de tilgiver mig, men iøvrigt udløber deres pas også næste år, så det kan vel være et fedt med mindre de da vil gemme de gl. pas pga. stempler mv.

Mor havde jo tjekket de forskellige bo tilbud her i Phnom Penh, så vi valgte de dyreste, da vi her var sikre på at kunne vælge toilet og wc til på værelset, hvilket vi ikke lige kunne overskue at undvære, værelset koster 12 $ pr. nat og er ganske basic, men med fan/airc./varmt vand/wc, 2 store 3/4 senge, så det er ok.
Vi spiste aftensmad på stedet, jeg fik en Chicken curry Coconut, mere coconut end curry, men ganske velsmagende og indbydene, så maden er bestem godkendt

Med vand, sodavand mv. beløb det sig til ca. 13-14$, så det kan selvfølgelig nok gøres billigere, men vi må sondere madsteder mv. i morgen, når vi er rigtig kampklare igen, lige nu er der ikke så meget “strøm på batterierne”, så nu skal der bare soves.
G’nat

Der er lukket for kommentarer.