Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Dag 1 og 2, d. 25. april 2010

Vi kørte hjemmefra lige efter 9 selvom vi først skulle flyve fra Hamborg 15.30. Jan syntes det var åndssvagt, men jeg ville være sikker på at kunne nå flyet uanset bilkører og punkterede dæk. Nu er askeskyen fra Island endelig væk, så pokker stå i at misse sit fly……… Uden punkteringer og bilkøer passede det så faktisk helt godt, fordi det hele jo bare tager en evighed….

Det var indledningen. Resten af dagbogen skriver jeg som breve til Eline…..
Det var bare SÅ hårdt at sige farvel Eline og vi fortsatte med at pive i bilen. …. Jeg har haft en klump i maven lige siden….. Og da jeg så havde skrevet til dig at vi ville prøve at skrive fra lufthavnen, blev jeg jo helt ude af den, da vi ikke kunne komme på det trådløse net….. Godt det lykkedes til sidst…..
Og igen fra Dubai…….. ;O) Vi taler om dig hele tiden og jeg mangler dig, som havde jeg efterladt en del af mig selv hjemme….

Nå, men vi er landet i Cambodias hovedstad Phnom Penh. Vi var heldige at få flybiletter allerede 15.30 fra Bangkok, så vi nåede lige at spise lidt mad købt i boder i lufthavnen og som du næsten kan gætte sad vi på gulvet og spiste. Så var vi faktisk lige ved at misse vores afgang, men blev reddet af at vi havde børn med, da det gav os adgang til at gå forrest i køen… Vi nåede flyet 5 min før de lukkede gaten og var godt svedte i 40 graders varme efter den løbetur…. Men vi klarede det uden at skændtes. I lufthavnen her i Phnom Penh var det et værre papircirkus at få ordnet visum mm. Og far lavede sit nummer med :”Hvor er passene?” og så det der vilde udtryk i øjnene, men vi kunne da omsider tage en mototaxi, som minder lidt om en tuk tuk, bare lidt større og befinder os nu på ”Okay Guesthouse”. Hvis du havde været med ville du elske det… Det er ret trashy, men her er masser af backpackere og restauranten er overklistret med opslag om udflugter de kan arrangere, laundry service og alt sådan noget. Værelset er totalt basic, men rent og pænt. Jeg har vasket mig i håndsæben fra Tiquina Palace i La Paz. Ret sjovt…..vi har spist aftensmad her… Efter 1½ døgns rejse er vi ved at være lidt brugte, men ungerne har klaret turen til UG og det har far og jeg faktisk også..;O) Hvis du havde været med havde du valgt Chicken Cashews, for det er på menuen……….. Du må ikke blive urolig, hvis du ikke hører fra os hver dag, men vi vil gøre hvad vi kan for at skrive tit og du ved vi tænker på dig hele tiden….. Nu vil jeg sende snorkende far på café for at uploade til dig;O)

Mange kærlige hilsner

mor og co.

2 comments to Dag 1 og 2, d. 25. april 2010

 • ElineL

  Hej mor. Jeg har haft det svært lige siden i tog afsted men har heldigvis haft alex hos mig til bare at lytte og trøste. Jeg har i dag fået bræksyge som jeg måske tror har noget at gøre med dagen i går. at tage afsked med jer var klart sværere end jeg troede det ville være. Jeg tror jeg har det lidt sådan som du har når jeg tager i byen og ikke skriver hjem, for jeg ved ikke rigtig hvor i er og hvordan i har det, og det er sgu svært. Jeg er RIGTIG glad for i tog direkte videre til Cambodja, og guesthouset og chicken cashews lyder ganske rigtigt lige som noget for mig 🙂
  Det er rigtig godt at i kom igennem den lange tur uden større skænderier (det lyder næsten for godt til at være sandt xD)
  Jeg ved godt i ikke liige har mulighed for at komme på net hver dag så jeg skal nok lade være med at bekymre mig over at jeg ikke lige får svar hver dag 🙂
  Jeg elsker jer simpelthen så højt
  Eline

 • Jan

  Hej Eline

  Det bliver så lige mig der svarer på dit indlæg, mor og teknik er jo en dårlig cocktail.

  Synd at du nu skal være syg, nu har du jo alle muligheder for at fyre den af, god bedring til dig, hils omkring dig, godt at du har din far og Alex tæt på om noget ikke er som det skal være.
  Vi har det også fint med at være taget videre med det samme, når nu situationen er som den er i BKK, men vi håber på at det er blevet bedre om en md., så vi kan få købt lidt ind i BKK og få set Chinatown som vi jo ikke fik set meget af sidst

  Ha’ det nu rigtig godt, vi elsker også dig og savner dit nærvær på denne tur, du ville have elsket det, men sådan skulle ikke være denne gang og du har noget at glæde dig til når du selv vælger at drage afsted en dag.

  Dejligt at man kan koble sin bærbare på, det letter skriveriet af æøå.

  Så længe vi bor her, kan jeg love at vi opdaterer, hver dag så fremt vi ikke bliver syge eller forbindelsen er nede, men når vi tager videre til den nordøstlige del må vi se, jeg håber selvfølgelig at det er muligt men kan jo ikke love noget.
  Men indtil nu har vi det alle godt og stortrives, selv din lillebror er tøet lidt op, en film i ny og næ er bestem med til at gøre hans humør bedre.xD)
  Mange kærlige hilsner her fra det meget meget varme Cambodia