Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Så er vi klar til pool og strandferie igen, busbilletterne er købt….

Dagbog d. 25. maj, dag 32
I dag vil vi hen at se Petronas twintower, imellem tårnene er der en gangbro som man kan få lov at se. Inden vi tager afsted finder vi dog ud af at der dagligt kun udstedes 1640 billetter om dagen. Vi er kommet lidt sent afsted, så vi er lidt usikre på om der er flere billetter, vi vælger at gå derhen, selvom der nok er ca. dobbelt så langt som gårsdagens tur.
Her er mange gigantiske bygninger, meget forskelligt fra, hvad vi har set i fx. Phnom Penh.
På vejen passerer vi det centrale marked, som har ligget her siden 1888, her er butikker af en hver slags, indiske, kinesiske mv., jeg finder flag til vores rygsække, de vil have 6,90 ringgit, men jeg køber ikke nu, det haster ikke, finder vi dem ikke billigere et andet sted, køber vi dem bare her senere.
På vejen passerer vi det, der tidligere var verdens højeste bygning Kuala Lumpur’s tv tårn, her kan man betale for at komme op og få den efter sigende bedste udsigt ud over KL, men vi vælger nu Petronas gangbro i stedet, hvis vi da får billetter.
Det gør vi ikke, der er udsolgt for i dag, så vi aftaler med ungerne at vi går herhen i morgen, her er alle mærkevarer repræsenteret på 6 etager, bla. en Harley Davidson butik, med 3 motorcykler udstillet i butikken samt en masse HD gear, ungerne bliver lige fotograferet foran en HD.
Uden for har vi spottet en stor park, vi vælger at købe noget mad og tage det med ud i parken og spise der, vi finder et skyggefuldt sted, her er ikke så varmt men dog 30-35 grader varmt, der er også et springvand som springer på utallige måder, efter frokosten, hvor der også bliver spottet egern, leger ungerne, til sidst spiller vi mur med vores rattan bold, mod det nederste trappetrin, hvor vi sidder og spiser.
Bagefter er vi enige om at gå mod busholdepladsen Puduraya for at købe billetter mod Lumut, på vej derhen møder vi en varan, der bliver også tid til et hvil hos MC D. , hvor der indtages væskes og is, snart når vi busholdepladsen, billetsalget er lukket, vi skal med en shuttlebus ud til en busholdeplads som ligger i udkanten af byen, da vi kommer derud, er der en stor hal, hvor alle de forskellige udbydere af rejser har deres egen lille stand, lidt alá det vi har oplevet i ex. Bolivia, jeg går hurtigt købt billetter, de er ikke billige, ca. 45 kr. pr. stk.
Jeg tror at der ligger en togstation ved siden af (højbane), det gør der ikke, det er en vejovergang til et hockeystadion, vi tager en bus tilbage, vi får hoppet af et forkert sted, men når at hoppe på bussen igen, da den holder i kø, snart når vi tilbage til Puduraya, herfra er der kun 10-15 minutters gang til, hvor vi bor.
Vi vender lige på værelset, hvor jeg når at få en lille ”morfar”, så er det ned til et andet spisested som Hanne har udpeget, jeg er ikke rigtig sulten, det viser sig også at den bod som sælger kylling med ris er lukket, men de andre får spist, hvad de nu vil have, bagefter traver vi markedsgaderne igennem for lige at se om de har flag til rygsækkene, hvis ikke må de købes på central markedet.
Vel hjemme skal der skrives dagbog, der er herrevarmt på værelset, vi har haft AC slået fra mens vi var væk i dag, det er miljøvenligt, men anstrengende når man kommer hjem og kampsveder, da de andre går til ro, går jeg en tur og tjekker et andet hotel ud som har værelser til 80 ringgit, de har ingen ledige værelser og jeg kan ikke booke, nå pyt jeg går tilbage, nogle af gadestandene er ved at pakke sammen, jeg vælger at tage notebooken med på terrassen og få skrevet min dagbog for i dag færdig, men s jeg sidder og skriver bliver de sidste boder pakket ned, kl. er nu 00:30 og pludselig er gaden helt stille, jeg vælger at gå på værelset, da vi skal op omkring kl. 0700 i morgen, så vi kan komme i first line til de 1640 billetter.
G’nat
PS Googlede lige inden jeg skulle i seng og kunne se at Puduraya var blevet lukket ned midt i april og først åbner om min. 4 mdr., da den skal renoveres og moderniseres, derfor disse shuttlebusser.

Der er lukket for kommentarer.