Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Dagbog d. 26. maj, dag 33.

Kære Eline
Jeg glemte at skrive i går, at vi så en stor varan da vi gik tur i byen. Det var godt, nu da vi ikke får dem at se i Bangkok.
Vi går mod togstationen uden at spise morgenmad først. Så tager vi metroen ud til tårnene. Billetterne er gratis, men der uddeles kun et sted imellem 1000- 2000 om dagen. Udleveringen af billetter starter 8.30 og det er sandelig godt vi er der før tiden, for der står allerede over 1000 mennesker i kø. Jeg overdriver ikke. Systemet er effektivt og vi venter vel samlet set under en time og får, som nogle af de sidste, billetter, men først til kl. 15.
Vi køber noget brød og lidt forskelligt og går over i den store park hvor ungerne leger. Vi lægger mærke til at parken er omkranset af en løberute, med det bløde underlag der også er på legepladser. Vi spiser og leger, inden vi går mod “little India”, som er en bydel. Traveturen bliver lang, men vi finder da bydelen, hvor caféerne hedder noget med “Bollywood” og hvor tøjbutikkerne bugner af sarier og paillietter.
Vi spiser på en indisk restaurant, efter samme princip som de kinesiske i vore egen gade. Man vælger i nogle boder og der er flere om samme spisested. Vi plejer at komme af med omkring 20 Ringits, men her kommer vi af med 80. Det retfærdiggøres på ingen måde af maden, der er ok, men ikke fantastisk, så næste gang må vi hellere spørge om prisen først……. Det ødelægger nu ikke oplevelsen og stedet er godt besøgt af mange indere, men også pakistanere og andre nationaliteter. Flere spiser med fingrene og det syntes Sofus er sjovt.
Vi tager en metro tilbage til tårnene. Vi bliver vist ind i et lokale der fortæller om tårnenes tilblivelse og funktion. Lokalet er flot indrettet og tjener både det formål at informere (og reklamere for Petronas der ejer tårnene) og så som venteværelse. Lidt i 15 bliver vi kaldt ud og skal igennem sikkerhedscheck som var vi i en lufthavn. Jan må lægge tasken, da han har en kniv i den. Elevatoren der skal køre os op er en hurtig én af slagsen. Den kører os op på 41. etage, på 40 sekunder. Tårnene har 88 etager, men det er broen der forbinder tårnene vi skal se og den er altså på 41. Det ser vildt ud med alle de knapper på displayet og vi får propper i ørerne fordi der går så stærkt. Udsigten er fantastisk som fra alle høje steder og det fedeste er, at vi kan se ned i den fantastiske park.
Bagefter går vi igen i parken, fordi ungerne vil prøve området med vand og vandfald. Vandet er meget lavt og går kun til skinnebenene, men der er store vandfald der gør det sjovt alligevel. Parkbetjentene er enormt skrappe og fløjter hver gang nogen gør noget man ikke må og det er tit.
Far har lovet kage fra en cafe´vi er gået forbi på det centrale marked, i nærheden af hvor vi bor, så der kører vi hen. Markedet er nydeligt, med fede butikker og caféer og kagebutikken har et stort udvalg. Vi bliver ikke skuffede, mormor og moster ville have ELSKET det;O) Vi handler lidt, fordi handlemulighederne på øen lader til at være begrænsede. Jeg kan ikke få læbepomade i hverken den ene eller den anden butik, så det bruger man åbenbart ikke her.
For at komme hjem, skal vi jo igennem kinesermarkedet. Josefine bemærker, at i Cambodia var det alle kvinderne der faldt for hende….. Her er det alle mændene…… Her råber de ikke “madame, madame…..” Her råber de:” Hey little beauty….. you want to buy a purse?” “Hey little lady, you look so beautiful…..”. Josse mener hun vil få svært ved at finde en kæreste når hun bliver stor….. Jeg spørger forbavset hvorfor…. Josse mener det bliver svært at vælge, når der er så mange, der gør så meget, for at hun skal syntes om dem…….. Vi er begyndt at forberede hende på, at der nok kommer andre boller på suppen når vi kommer hjem…Hvis du havde været med, ville du nok have fået adskillige ægteskabstilbud;O)
Vi dropper aftensmaden, men køber lidt frugt til Sofus….
Vi tænker på dig hele tiden og elsker dig og savner dig søde skat;O)
Kærlig hilsen mor

Der er lukket for kommentarer.