Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Stress, stress, stress, et problem i store dele af verden men ikke på Pangkor….

Dagbog d. 29. maj, dag 36
Vi leder efter et sted at spise morgenmad, med de fleste steder er lukkede, det er mystisk, de siger alle at de har hænderne fulde, men her virker jo nærmest øde, når der nu kommer den her store hord af lokale, efter de handlendes mening, skulle man tro at der var flere som ville have deres del af kagen, jeg tænker her på at alle jo skal have mad, men det er mit eller rettere vores indtryk at de ikke gider at beskæftige sig med at spise gæsterne af, det er lettere at nøjes med at udleje værelser…
Vi ender med at spise på ”hår” restauranten fra i går, det går næsten problemfrit, de brænder lige en pandekage af pga. travlhed som han siger, det fa…. sjovt det her, der sidder spisende gæster ved 3 borde, så det er da ikke her der er travlt, men der foregår måske noget som vi ikke er vidende om, nuvel vi får alle det vi har bestilt og morgenmaden er ganske udmærket og rimeligt prissat ikke ø priser, som man ellers med rette ville kunne forvente, for alternativet er jo at tage ud at fiske og så arrangere et bål!
Bagefter går vi på stranden, det ender jo med at blive en ren strandferie, måske ikke lige det jeg havde regnet med, men jeg bider det i mig, det er og bliver aldrig mig at ligge ved en strand og stege i mit eget fedt, jeg bader jo osv., så det hænger ikke sammen med at jeg ikke kan svømme, men heden, det bliver jo infernalsk varmt, dvs. det er dog ikke så varmt som i Cambodia, men stadigvæk, jeg er mere til sne og ski, i princippet kunne jeg jo bare leje jetski og så fordrive tiden på en sådan, men det er for dyrt, hvis man vil bruge ½ dag på det, så det afholder jeg mig fra ½ time er imo for lidt.
Vi er på stranden til over middag, hænger herefter lidt ved vores værelse, hvor man kan sidde på en lille veranda uden for og læse, jeg ”fandt” Dan Brown bog i bussen på vej hertil, den er på engelsk, så det går lidt langsommere end vanligt med at læse den, det skal siges at jeg ikke læser meget skønlitteratur derhjemme, det gjorde jeg faktisk i mine ”unge” år, men sidenhen har det ikke rigtig ”fanget” mig igen, det gør det sjovt nok nu, jeg oplever at jeg skal koncentrere mig mere fordi det er på engelsk, om det er plottet eller en kombination af begge dele ved jeg ikke, den er i hvertfald god titlen er Deception Point.
Herefter går vi mod udkanten af junglen for at se, hvor langt vi evt. selv vil kunne vandre uden at skulle gøre brug af en eller anden tilfældig ”guide”, vi går til et lille vandfald og møder på vores vej aber, de er nu så langt oppe i træerne, så det kun er på afstand at vi mødes, en stor han kigger på Hanne og klør sig i skridtet, de kender ikke til pli eller blufærdighed.
Hanne mener ikke at vi kan begive os på en tur selv, jeg er direkte uenig, øen er jo mini mini tiny, så hvor svært kan det lige være, en machete og jeg fører an, nå vi holder os nu på nedtrådte stier, hvilket jo ikke er så sjovt, vi undgår igler som der ellers bliver advaret i mod i vores LP Malaysia, Singapore & Brunei.
Jeg synes at vi skal leje 2 moto’s og så køre lidt rundt, bare for at der skal ske noget, ellers kan jeg jo bare ligge og læse, jeg fatter ikke de mennesker, der kan smide ”kadaveret” ved en strand i 14 dage og synes at det er fedt, det kommer jeg aldrig til at synes, men fred være med dem, hvis det er måden de bedst slapper af på er det jo fint, jeg vil gerne ud at se og opleve noget og det har der ikke været så meget af på denne tur, det skal dog lige siges at jeg har nydt at være tæt sammen med vores unger og badet og spillet bold så længe de syntes at det var sjovt, det er bare én af de fede ting ved at være så tæt sammen i så mange uger, i det daglige kan det let blive lidt overfladisk og der er det vores måltider, som fylder det meste af vores tid sammen, det er det ikke på en sådan tur her og det nyder jeg, jeg tror at det kunne redde mange fra mavesår og stressrelaterede sygdomme at rive 6-7 uger ud af kalenderen, hvert 2. eller 3. år og så rejse ud med familien, Eline havde forudset at vi (Hanne og jeg) ville skændes mv., men det er stort set ikke sket, vi er klart blevet bedre til at rejse sammen og ved, hvor vi har hinanden og qua dette er vi måske ikke så insisterende udi egne krav til, hvad der skal ske på en sådan ferie.
Hanne fornemmer at jeg efterhånden har fået nok af strand mv. så hun har fået arrangeret med en lokal at vi får en rundvisning i junglen, jeg er spændt på, hvad turen bringer, jeg forventer ikke det store, men man kan jo aldrig vide, som sagt er øen ganske lille, så der er ikke så meget jungle.
Da vi skal spise til aften cirkler vi lidt rundt og sonderer terrænet, først får vi indkøbt nogle majskolber til ungerne, herefter går vi hen et sted, hvor man vælger sin egen fisk, Hanne og jeg deler en stor ”fætter” og Sof får en mindre, Josse vil som sædvanlig ”bare” have salat, ikke sært at hun svinder lidt ind på en sådan tur.
Fiskene bliver krydret efter gæsternes anvisning og lagt i bananblade og grillet.
Det smagte ret godt, efter ”Hovedretten” går vi lige forbi en lille butik og køber is til dessert.
Hanne afventer at ”guiden” kommer for at aftale tidspunkt mv., der dukker ikke nogen op, da hun går til den restaurant, hvor forbindelsen til guiden er blevet etableret, erkender de at have glemt det, de har jo så travlt – right, de skulle bare vide, hvor godt de har det, de laver jo ikke en sk.d og har ikke spor travlt set med vores øjne, de får dog arrangeret at ”guiden” kommer med det samme på moto, han og Hanne aftaler at vi mødes dagen efter kl. 0900, prisen for 2-3 timers walkabout aftales til 70 ringgit, hvilket må siges at være en god pris, med mindre han da overrasker og virkelig møder op i jungleantræk og med machete.
Jeg glæder mig dog til at der skal ske noget andet i morgen.
G’nat

Der er lukket for kommentarer.