Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Vi skulle køre med Sightseeing bus i dag, troede vi men…………..

Dagbog d. 3. juni, dag 41
Vi har planlagt at vi vil køre rundt med de(n) sightseeing bus(ser), der kører rundt her i KL, men det er markant dyrere end vi havde regnet med, ca. 70 kr. pr. person, dvs. dyrere end da vi tog bussen til Pangkor, det er for dyrt, alle er enige næsten, Josse er skuffet, hun er træt, det blev for sent i går, pludselig skriger hun vildt højt, en myre har bidt hende, hmmm det kan gå hen og blive en laaaang dag, igen er det en af de værste dage i hendes liv, heldigvis er det ikke dem hun har flest af, altid altid er hun superoptimistisk, men tingene er ikke lige gået hendes vej de sidste par dage, så hun er ikke ovenpå lige nu, til gengæld har Sof denne gang affundet sig fint med at rejse, det er jo ikke hans livret (hjemme er bedst), men han har igen en ”fed dag” som han selv udtrykker det, vi skal have fundet noget andet vi kan tage os til i dag.
Der er en anden større sø i KL, ”Titiwangsa”, vi forsøger os først med en bus derud, men efter at have ventet i laaang tid ved det stoppested, hvor de 3 linier, der går derud skal afgå fra, opgiver vi, man kan ikke se, hvornår busserne går, men i den ½ time eller længere som vi står der, kommer ingen af de nr. som vi har brug for, vi tager højbanen fra den nærmeste station i stedet, 5. min. gang herfra.
I LP står der at parken er ca. 800 m. øst fra Titiwangsa stationen, der er ikke skiltet til parken og der er markant længere end 800 m., men vi spørger os for og når derud, hmmm ikke så idyllisk som vi, havde regnet med, vi finder dog en legeplads, får lidt is og sodavand, på legepladsen er der armgangs”fætre”, så ungerne bruger dem så meget så Sof får vabler i begge hænder!
Der er også lavet veje alá køreskolen i Legoland, men den er selvfølgelig ikke i brug lige nu, der er sikkert små elbiler i ferierne eller i weekenderne som man så kan leje til ungerne, vi er her vel i ca. 1-1½ time og tager herefter monorailen hele vejen ud til Brickfield, hvor den indiske vi spiste på i går ligger, vi spiser igen fremragende for under 100 kr. for os alle, jeg har endnu ikke gennemskuet, hvordan de regner prisen ud, har nu forsøgt at regne efter de 2 gange vi har været der, men har opgivet begge gange, men prisen er måske lidt dyrere end jeg havde regnet med til gengæld er maden rigtig god og prisen er ikke urimelig, så jeg har bare betalt, alt andet lige er det jo væsentlig billigere end det sted tæt på markedet, hvor de rundbarberede mig for 79 ringgit for et måltid til os alle.
Bagefter går vi på nationalmuséet efter opfordring fra Josse, et meget fint muséum, ikke kæmpe stort, så det er helt fint når man nu har unger med.
Det er tilmed billigt, vi skal dog også købe billetter til en separat udstilling omkring begravelser, meget interessant udstilling som også fanger ungerne, her beskrives de forskellige gl. stammefolks begravelsesritualer, så vi får nogen tid til at gå på muséet og får lidt mere viden omkring malaysisk kultur og historie og selv Sof bliver fanget, da han jo er et rigtigt ”røre-barn” er det helt fint at han vender tommelen op, han skal jo helst være fysisk og har til tider været rastløs, når vi har vandret rundt i storbyen, at gå er ikke nok fysisk udfoldelse for ham, så skal der hoppes, løbes mv. og i en storby er det jo ikke altid lige smart.
Da vi er færdige på muséet vandrer vi hele vejen hjem til hotellet, der bliver holdt ”fredag” i dag selv om det er torsdag, dvs. film og slik mv., jeg går sammen med Josse ned for at få presset prisen på en ”Ferrari” jakke ned, i går sagde sælgeren 70 ringgit, han starter i dag med 65, jeg har givet Josse 40 ringgit og har fortalt hende at kan vi presset prisen ned på 30 er der 10 til hende, det vil sælgeren nu alligevel ikke være med til, ikke engang de 40 er ok, så byder vi 50, det er heller ikke nok, vi går men bliver kaldt tilbage af sælgeren, 55 nix siger vi og går hjem, Hanne er ikke helt enig og da vi har bestemt at vi i dag vil slutte dagen af med fastfood, går vi forbi sælgeren igen, jeg driller Josse med at hun så faktisk skylder mig 15 ringgit, da jakken jo nu blev dyrere end de 40 vi havde afsat, nå pyt den ser fin ud og vi håber på at den falder i ”Kong” Peters smag.
Sælgerne siger at vi ses næste år, jeg fortæller ham at med de priser på jakker kan vi da ikke have råd til det, han griner.
Bagefter går vi på MC D. og bagefter går ungerne og jeg, hjem og ser film, det regner så meget at vi ikke kan sidde på altanen som aftalt med Hanne, der er gået til massør, så vi sidder på værelset uden vinduer, ikke så hyggeligt, men bedre end at side men en laptop i regnvejr xD.
Nu er tankerne ved at være i DK, dagen i morgen skal for mit vedkommende bare overståes, nå er vi næsten på vej hjem, vi får set filmen færdig og går til ro, Hanne har stort set pakket alt, jeg har som sædvanlig ikke pakket mit, kan ikke sove det meste af natten, men da vi kun har et rum og jeg IKKE må tænde lys, får jeg ikke pakket men surfer og finder sidetasker til den ene mc.
G’nat.

Der er lukket for kommentarer.