Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Efter en veloverstået konfirmation hos niece Annette er vi alle kommet hjem igen, Eline og Alexander er her også, nu er alle gået til ro undtagen mig, jeg er for anspændt, det er ikke udsædvanligt at jeg ikke får sovet op til at vi skal afsted.
Tankerne flyver tilbage til nogle af de andre ture vi har været på, har jeg mon fået pakket alt det ned som jeg har ansvaret for (det tekniske) ungerne er store nu, de har fået 40L rygsække, vi har snorkeludstyr med, det fylder en del, så det er rart at de selv kan bære lidt.
Vi kører mod København (Kastrup) kl. 0230 så er vi i god tid, flyet mod London flyver først kl. 0750, men vi skal kunne håndtere en punktering uden at misse flyet.
Eline og Alexander skal flytte i lejlighed så det er fint at de har bilen, det gør det hele lidt lettere for dem, Eline bliver tilbage i huset og Alexander kører med os til København og tager så bilen hjem.
Jeg har fedtet lidt med billeder fra de sidste ture og mangler nu at få samlet dagbøgerne i noget pdf format således at man kan læse dem alle i en sammenhæng.
Jeg er vildt spændt, vi skal igen betræde et for os ukendt terræn, vi har læst (nok mest Hanne) om både Nicaragua og Honduras, men har ikke lagt egentlige planer ud over et par overnatninger samt afhentning i lufthavnen, herefter går turen mod Honduras, hvor vi tager sigte mod den caribiske bugt, her ligger der et par øer, hvorfra man kan snorkle, efter sigende skulle verdens 2. største koralrev befinde sig her, der er mulighed for at se hvalhajer mv., men vi må se, hvad det bringer.
Alle de “store” rygsække er pakket i bilen, 2 notebooks er pakket ned, div. kabler, hermafrodit omformerstik etc. gaffatape og strips, jeg har husket IKKE at pakke lommeknive i håndbagagen.
Nu ligger boardingcards mv. klar i mavebæltetaskerne og venter kun på at blive brugt, vi har været inde og vælge sæder. mod London kan vi ikke sidde 4 ved siden af hinanden, så her har vi 2 vinduespladser til ungerne, bag vingerne således at det skulle være muligt at se ned, mod Miami har vi valgt 4 midterpladser ca. midt i flyet, vi har ikke kunnet booke fra Miami mod Managua, men det betyder mindre, da turen her ikke er så lang.

Jeg har bestilt DSB Orange billetter til d. 16. juni så må vi håbe at flightplanen holder, da de jo kun gælder til én afgang, men til kr. 350 for 2 voksne og 2 børn var det for fristende ikke at købe, bliver vi forsinket er det jo bare ærgeligt…
Det var alt for nu, indtil nu har alt været som det skal være.

Der er lukket for kommentarer.