Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

D. 24. maj, dag 20

Kære elskede Eline
Vi vågner til en musik af en anden verden, det er simpelt hen så smukt. Regnskovens fugle og insekter spiller koncert.
Morgenmaden indtages udenfor og er lige så god som alt det andet mad vi har fået her.
Sofus kan humpe lidt rundt og kan se lidt mere lige her omkring, men da Josse og far traver afsted på det længste trail der står til at tage 1½ time, må Sofus og jeg blive hjemme. Sofus er SÅ træt af det, så han og jeg sidder lidt og kommer i tanker om alle de ting vi har at være glade for….. Så snakker vi lidt om alt muligt, så skriver Sofus blog, så øver vi rumble, så tegner Sofus og ENDELIG kommer de andre hjem igen…..
Og kan fortælle at Josse NÆSTEN er blevet rendt over af en stor rottesnog, som drønede lige ud foran hende, da hun hoppede ned fra en stor sten….. Og at de har set flotte sommerfugle og masser af hoppende små firben. De har haft en god tur og far er drivende våd. Josse springer i poolen, hvor hun ligger i en stor badering og driver den af ;O)
Sofus og jeg er de eneste der skal have frokost og da vi har spist og spillet lidt kort (igenn;O) går far og jeg den lange tur sammen. Jeg skal love for der skal klatres, men vi er ret sikre på det er en Tukan vi får et glimt og en hel masse lyd af, vi ser flotte sommerfugle, en helt stor som er orange og lilla og nogle ret store der er sorte, mintgrønne og røde og så ser vi en kamæleon HELT tæt på. Den klamrer sig til en tynd træstamme da far går forbi og da jeg kommer med kameraet drejer den sig forsigtigt på stammen, så den er mest muligt skjult fra jeg farlige menneske…… Vi kunne have rakt ud og rørt ved den og jeg fik heldigvis billeder. Vi filmer også en turkis cikade der larmer i noget bevoksning og far prøver at stikke en gren ind hen til den og ser den sidder fast. Det er så til vores fordel, men da vi er færdige med at fotografere og filme får vi den fri….. Det bedste er at det her trail har været lidt hårdt og at det er “rigtig” regnskov, med alt det kryb og liv der hører til. Og lianer….. Jeg elsker det simpelt hen…. Det er som om “krybet” får en anden karakter her ude, hvor det hører til….. ( Men jeg kan lige så godt selv skrive, at jeg bad far gå forrest, så han kunne få forskrækkelsen og derefter introducere os, slangen og jeg….)
Vi spiser æbler da vi kommer hjem og hen under aften får Sofus gipsen helt af og en sko på. Foden ser stadig forfærdelig ud, men nu kan han holde til at støtte på den uden gips og han LOVER at være forsigtig og ikke gøre noget der gør ondt. Jeg tror enhver læge i DK siger:”til smertegrænsen” og det må vel være en meget god indikator….. Og så kan vi jo ånde lettet op over det gik så hurtigt…..
Vi spiller kort og yatzy. Ungerne bider lidt af hinanden i dag, jeg tror Sofus snart trænger til lidt fysisk aktivitet…. Aftensmaden indtages udenfor, mens der er optræk til regn og torden og frøer og tudser vrimler frem alle vegne…. Ungerne spæner rundt med lommelygte for at finde den største tudse, eller den frø med den største “kvækkepose”. Maden er igen formidabel og vi griner fordi vi opdager at ungernes lasagne har så dejligt mange grøntsager i sig, fordi det er vegetarlasagne. Det var det også i går, men da havde vi ingen lys over det bord vi sad ved, så da kunne vi ikke se det…. Jeg får en anden vegatarret og far får en pastaret. Alt er simpelthen så indbydende med hjemmebagt brød (uhørt på de her kanter), forskellige hjemmelavede pestoer og masser af frugt og grønt. Her er fri adgang til koldt vand og de kommer venligt og skifter kanden når den er tom.
Ungerne ser en film til aften, mens jeg skriver til dig;O)
Jeg må sige det var godt vi tog herud de her dage, det har bestemt været en fornøjelse at være her og vi har set meget syntes jeg ;O)
Jeg savner dig meget og sender jer alle derhjemme en masse kys og kram i tankerne ;O)
Mange kærlige hilsner
mor

Der er lukket for kommentarer.