Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Omega Lodge d. 25.05.2012

Klokken er 0532, den eneste støj er alle lydene ude fra, ikke biler, der dytter eller aircon anlæg, som sætter  i gang, men lyden af fugle, firben, frøer og hvad der ellers findes her omkring.

Vi befinder os i Pico Bonito, én af Honduras natoinalparker, nærmere bestemt i forkanten af nationalparken på Omega Tours Lodge, Sofus er også lige vågnet og gået på toilettet,  tøserne sover stadig, vi skal videre til La Cieba i dag, Sofus nu uden gips, det er godt for han trænger til at  få brændt noget energi af igen, de par dage vi har haft her har været tiltrængte, vi har ikke rigtig kunnet deltage i noget af det de tilbyder, men har på skift være ude at gå på stier her i deres område (forkanten af Nationalparken), i går så Josse og jeg en slange, dvs. Josse nærmest landede på den da hun sprang ned fra en klippe, formentlig lå rottesnogen og sov, den fik travlt med at komme væk og jeg nåede hverken at få et foto eller video af den, men den var virkelig flot med skarpe gule aftegninger ned langs kroppen, sikkert for at se farligere ud end den i virkeligheden er 😉

Sofus har jo smidt gipsen, han er sgu sej, hans fod ser ud som havde en elefant trampet rundt på den, blå og hævet over, under og på siden, skrabet ned af begge skinneben og et knæ på samme ben som foden, der også ligner noget, der er kommet i klemme, med store blå mærker på begge sider, godt det ikke var Josse der blev udsat for det, så var det formentlig ikke gået helt så hurtigt med restitueringen.

Da Hanne og jeg gik en tur på en af de ”trails” som er i området fik vi snakket lidt om, hvor heldige vi er med at have fået verdens bedste unger, godt nok har Sofus været lidt bidsk på det sidste, men det tror da pokker, at være afhængig af andre er ikke morsomt, heller ikke selvom dette ikke er permanent, Josse har fundet roen og kan sidde og tegne og give sig hen med nærmest ingenting og hvis Sofus er optaget af en  bog, skal der meget til at fravriste ham opmærksomheden, vi slæber dem alle mulige underlige steder hen, men brok det er der ikke meget af, så stor tak fra mor og far her for at have så overbærende unger, det er virkelig et plus også når tingene ikke altid går den rigtige eller planlagte vej og der måske ikke er den pool man havde forventet eller der kun er koldt vand i bruseren eller I bliver nødt til at dele en seng, det er bare så skønt at gå bagved når i tæt omslynget går sammen og suger til jer og er de bedste venner i verden, så må vi tage med når I sidenhen strides og Sofus forgæves forsøger at undskylde at han bevidst provokerede
Josse så meget at hun nægter at spille kort og i hvert fald ikke vil tage i mod en undskyldning fra ”Den f! cking narr!v”, ja desværre er de sproglige gloser ikke altid så pæne, vi prøver at rette det hen af vejen, men nogle gange løber det over og man kender det jo fra sig selv, man skal lige have afløb for sine frustrationer.

Så må vi jo springe til og mægle så godt vi kan, minde Sofus om at det måske ikke er så smart at være ude med riven når man ikke selv tåler den samme behandling de dage, hvor kortene ikke går ens vej, han tænker over det, men jeg er sikker på at han har glemt det 4. min. efter, drille génet, hvis der findes et sådant må de have fået fra mig, manglende empati er nok også fra far her, da jeg heller ikke altid fornemmer når jeg er gået over stregen og har jokket lidt for meget folk, det giver nogle slag mv., men heldigvis har de også fået lidt humor med fra mig, jeg mener i hvert fald det er fra mig, Hanne mener nu også at hun besidder humor, men den er så lidt mere sofistikeret end min, jeg er til ”Fawlty Towers” mv. og det er ungerne heldigvis også, standup sluger vi også råt, her må moren nøjes med gamle Niels Hausgaard, godt nok er han lun, men det er jo mere sit down end stand up, når han er på scenen med sin guitar.

Sofus er kommet tilbage, lydene er der endnu, tøserne sover stadig og klokken er nu 0600, dagen er knap startet, jeg trænger til en barbering, den kunne jeg jo passende gå i gang med nu, vi håber at få lidt mere af det lokale liv at se når vi kommer til Nicaragua i næste uge, men først har vi lige et karneval, der skal overstås, det bliver spændende at se om det virkelig er så stort som beskrevet i LP, men jf. de pamfletter vi har fået er det faktisk noget der finder sted hele ugen igennem, blot i mindre målestok i de forskellige dele af byen, der jo er stor, for så at kulminere med et stort fælles optog, på vejen lige uden for vores hotel om lørdagen, så vi bor optimalt i forhold til at kunne være en del af det, hotellet er blevet pyntet op og vi er klar, det starter allerede i morgen kl. 0800 og slutter så først om aftenen, hvor der er div. bands mv. som optræder på en scene som er sat op på vejen i umiddelbar nærhed af rådhuset i byen, søndag skal vi først med bus kl. 1420, så vi kan være med indtil det slutter og så sove længe dagen efter, hvilket vel betyder at vi alle er oppe senest kl. 0800, da vi jo normalt ikke sover meget længere…… 😉

PS Maden her er sublim og det bedste vi har fået på turen…. 😉 mums

Slut for nu.

Der er lukket for kommentarer.