Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Dag 9. Mig en “kylling”? No way!

Dag 9. D. 02. Juli
I dag sover vi længe, men er sultne da vi vågner, Eline kommer lidt på tværs, da vi har givet ungerne lov til at spille på hendes notebook, jeg har en lille snak med hende, jeg kan godt tænke min nogle klare retningslinier for brugen af HENDES notebook, når hun tager på vej, jeg tror hun fortryder sine handlinger men vil ikke med ned at spise, så vi spiser uden hende.
Vi tager en taxi mod busstationen som Hanne ikke fandt forleden aften, nej hvor skægt alle selskaberne råber deres tilbud ud over forsamlingen, vi finder et selskab som har afgang mod Puno dagen efter kl. 0700, vi får billetter til 30 soles pr. sæde, vi booker 4 og drager tilbage mod byen, vi går mod en legepark som vi så på vejen ud, manuel legepark, med div. rutchebaner, ungerne hygger sig, det koster ½ soles pr. besøgende, der går en halv formiddag, inden vi drager mod markede ved San Pedro stationen, hvor vi vil købe ost, peanuts osv., på vejen har vi en en fotoivrig mor med, der til alles store irritation stopper og skal tage billeder, vi når dog markedet og får købt ost mv. og slutter af med saft, Sofus og Hanne vil købe vagtelæg, vi andrer får drukket ud, da Hanne og Sofus returnerer føler hun sig snydt for saft, hun har ikke bestilt noget og har kalkuleret med at få resterne fra os andre, ærgeligt godt nok er saften dyr i forhold ex. Thailand, men det skal altså ikke afhold mig fra at deltage og bestille, hvis jeg har lyst til saft!
Vi får købt brød og vagtelæg hos en anden ægsælger en lille dreng, betalingen klarer man selv, det betyder at han ikke skal håndtere pengene og derved ikke får urene fingre.
Vi går hjem på hotelværelset og spiser, i aften er der planlagt spisning på kinesisk restaurant.
Inden aften bliver jeg dog dårlig igen, jeg får ligesom noget feber og har det igen dårligt og melder fra til spisningen.
Da de kommer tilbage er jeg med panodil look a like blevet bedre og feberen er forsvundet, jeg mander mig lidt op og får sat en film på den bærbare, så ungerne kan hygge sig mens vi får pakket til afrejsen i morgen.

Der er lukket for kommentarer.