Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Dag 10. Farvel Cuzco

D.03. juli
Vi står tidligt op og får lidt mad, der er ingen appelsinjuice, så vi nøjes med det tørre brød og lidt te, det er ikke morgenmaden som vi kommer til at savne.
Bus stationen er fyldt med mennesker, lokale iklædt deres tradionelle påklædning og så er der de backpackere, der ud over os står og venter, heriblandt nogle der har gøglerting med, 1-hjulet cykel mv., gad vide om de financierer den del af turen ved at optræde eller….?
Bussen lever op til det lovede og der bliver endda vist film på spansk, men ungerne får lidt ud af den alligevel, ”Home alone – Lost in New York” da der er en masse falden på halen komik, da vi ankommer har vi kørt i ca. 7 timer uden break, Puno ligger også højt som Cuzco men da vi ankommer er her dejlig varmt da kl. kun er 14.00.
Vi bliver overfaldet af de sædvanlige udsendt af hotellet folk, specielt en kvinde er særlig ihærdig og sidder bagi godt duknakket, da alle vore rygsække jo er stuvet i baggagerummet.
Det første sted vi kører til er fuldt booket, da vi skal køre til næste sted, højest 1-2 min. kørsel vil chaufføren have dobbelt op, hvilket vi afslår, men kvinden bagi indvillligere i at betale, så vi kører videre, næste sted har et familieværelse med hele 5 senge, nu kan vi alle få en seng hver, skønt det kan være det give nogle rolige nætter uden at man får lagen og lama revet af midt om natten af en af ungerne, der lige synes at der kun er nok lagen og lama til én.
Vi havde valget mellem et værelse i stuen og et på 2. Sal, vi vælger det øverste belært af erfaring, det betyder lidt at være hævet lidt op når det er så pis.. koldt om natten.
Vi pakker nødtørftigt ud og går herefter på havnen for at få arrangeret en sejltur med overnatning osv.
Vi køber en færdig pakke på 2 dage med besøg på sivøerne den første dag, efterfulgt at sejllads til Armantani med overnatning og efterfølgende sejllads til Taquile dagen efter.
Vi går hjem henter de obligatoriske tegnesager, lige rundt om hjørnet finder vi den nærmeste lokale grillbar bestiller kylle m/pommes for hele 31 soles, det smager rigtig godt kyllingerne er kødfulde og velsmagende, da vi kommer hjem bøvler vi lidt med det varme vand, trods besøg af én af de ansatte formår Eline ikke at komme i et varm bad, men klat vasker under en iskold bruser.
At der samtidig er koldt i værelset gør det jo ikke mere behagelig, jeg går efterflg. ned for at hæve i en ATM og går lige en runde i byen, da vi skulle spise, vrimlede det pludselig med mennesker og det gør det stadig, byen er faktisk vældig hyggelig og har den venlig atmosfære, hvis en by da kan have det, synd for dem at det mest er en transit by.
Da jeg kommer hjem er det ved at være sengetid, vi skal jo tidligt op i morgen.

Der er lukket for kommentarer.