Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

D. 26. maj, dag 22.

Kære skat
Vi står sent op i dag og der er hele to borde fulde nede at spise morgenmad, så vi venter vel ca. 45 min. på en gang pandekager og tre portioner cornflakes…. Stakkels tjener, det her karneval er altså for meget for ham….
Vi går en tur og finder et ”kulturhus” som har åbent ifm. Karnevallet. Lokale kunstnere udstiller deres kunst og håndarbejder. Der er nu ikke så mange, men Sofus køber et sjovt puslespil i træ, som kan samles til en dinosaur og Far og jeg køber en tromme til vores ”rejseinstrumentsamling”. Den passer omtrent lige så dårligt i rygsækken som hmongfløjten….
Vi køber lidt ind til rejsen mandag, hvor vi skal køre bus HELE dagen fra kl. 5 om morgenen til sent om aftenen og ikke forventer at få mulighed for at købe mad undervejs.
Sofus vil gerne se ”toget” igen, så vi går der forbi og tager derefter en taxi ud til mallet, hvor vi bare dalrer rundt.
Jeg gør jo altid en dyd ud af, at jeg aldrig keder mig, men jeg må indrømme at tiden falder mig lang her…. Jeg har jo ikke engang en bog jeg kan læse i og selv om det er sjovt at spille røvhul såååå…….
Nå, eftermiddagen går og da vi kommer tilbage til hotellet er karnevallet så småt begyndt. Det VRIMLER med mennesker i vores gade som er spærret af for trafik. Der er boder med mad og drikke hele vejen langs siden af gaden og der bliver langet næsten lige så mange ”cervezaer” over disken som til de grønne koncerter tror jeg. Folk går rundt med farvestrålende og glitrende plastik halskæder og vi har fået nogle af hotellet som vi også ifører os. Snart finder vi ud af, at de gæster som har fyldt hotellet de sidste dage og som har balkoner ud mod gaden, smider halskæder ud fra altanerne, ned til menneskemængden der står nedenfor. Jeg er totalt forundret….. Voksne mænd, gamle damer og børn i alle aldre, kaster sig ud i kampen om halskæderne….. Der er tydeligvis noget her jeg overhovedet ikke fatter…..
Sofus kan slet ikke holde menneskemængden ud, Josefine kan slet ikke holde ud at gå glip af et eneste sekund. Vi holder til lige foran hotellet, så Sofus går op til os selv, hvor han kan følge lidt med fra altanen, som på vores værelse ligger på hjørnet af den sidegade der munder ud i hovedgaden. Han får også et par af mine halskæder og morer sig med at gå op på 6. etage (hvor der ikke er værelser, men fin udsigt mod gaden) og smider halskæder ud i menneskemængden.
Far og Josefine kaster sig sammen ud i kampen om kæderne og finder snart samarbejde med de som står og smider ud. De tilgodeser i høj grad Josefine og én af kvinderne kommer endda ned og afleverer en særligt fin kæde personligt. Det er vildt skægt, når jeg siger kampen, mener jeg virkelig at de KÆMPER….. Folk af begge køn og alle aldre KASTER sig efter halskæderne og kommer nogle gange næsten op at toppes om dem, altså med smil på læberne ;O) Da karnevallet er slut kan Josefine dårligt bevæge sig under stakken af halskæder. Jeg fotografer bare. Også da de senere begynder at kaste pengesedler ud fra nogle af de andre altaner ;O)
Optoget er også flot, men måske knapt så stort som jeg forventede. Til gengæld er gadefesten mange gange så god som jeg forventede, her er virkelig fest.
Vi vil gerne spise ved én af gadeboderne, men du kender os jo….. Vi vil så gerne være så primitive og blande os med de lokale, men måske er der en grund til at Pizza Hut er den mest besøgte restaurant her i byen….. Vi køber lidt mad, men ender med at gå på Wendy´s og tage take away med på hotellet……. ( Amerikansk kæde al a´ Mc D). Vi spiser sammen med Sofus på værelset.
Josefine bliver både videofilmet og fotograferet (altså af fremmede) og soler sig i det. Vi har måske set højst to håndfulde hvide mennesker her, så vi skiller os lidt ud fra mængden.
Josefine ELSKER dagen i dag, hun er ikke spor bange for at blive væk og vil helst ikke gå glip af noget… Hun øver sig i at danse sambarytmer og overvejer at spørge danselærer Søren om de ikke kan starte et sambahold og arrangere et stort karneval i Vejen city.
Da selve optoget er ved at være slut forærer Josse nogle halskæder væk til nogle mindre børn, der ikke har fået ret mange. Resten insisterer hun på skal med hjem til DK….
Hmmmmmm Eline……. Bør jeg være bekymret for hende når hun kommer i ”gå i byen” alderen…?????? Jeg frygter det…. Hun snakker også meget om højhælede her, hvor de fås i hendes størrelse og må igen have repeteret, hvorfor hun ikke må få nogle….. Bare til skolefesten næsten år????? ;O)
Vi elsker dig og savner jer ;O)

Kærlig hilsen mor.

Der er lukket for kommentarer.