Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Mange halskæder også fine!!!

I dag stod vi op og gik ned og spiste morgenmad. så gik vi en lille tur ned til stranden og ind i en butik hvor vi mødte en mand, der havde boet i Sverige og arbejdet i København. Så tog vi tilbage til hotellet, så gik vi hen til det tog hvor Sofus var faldet ned og havde slået foden, så tog vi en taxi hen til mega plaza mall, så tog vi tilbage til hotellet og gik ned og så nogle heste ved karnevallet nogle af hestene var overhovedet ikke glade for at ride rundt i byen.

Andre heste var meget tørstige og bange, der var en sort hest med meget pæn fjerdragt, den tog det helt stille og roligt, den så ud til at have det godt og folkene, der jublede generede den slet ikke, der var ogsåen hest der stejlede, men den så ikke ud til at nyde det.
Så kom der nogle mænd på deres harleyer og en af dem havde tyrehorn på, der kom en masse lastbiler med en masse unge damer, som ikke havde meget tøj på.
Der var også nogen der kastede halskæder ud til en masse folk, vi fangede næsten ikke nogen til at starte med, senere fangede vi rigtig mange, det var sjovt at de ville give mig rigtig mange, mange gange pegede de på mig og først da alle omkring mig havde forstået at hvis de fangede én skulle de give den til mig kastede de den.
Far fangede også ret mange. på et tidspunkt kom en dame, der også kastede halskæder sammen med de andre og gav mig tre halskæder sat sammen i en stor og mega flot halskæde. Fem fra hotellet ved siden af kastede med pengesedler, som var ægte. Det var lidt sindsygt i alt har vi 18 halskæder nu. Før havde vi 22, men jeg gav fire børn en hver, det blev de meget glade for.
Åbenbart betyder det meget at have mange kæder på, der var mange der gloede på mig med alle de halskæder på.
Josse

Der er lukket for kommentarer.