Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

D. 12. juni, dag 39.

d. 12. juni, dag 39.
Kære Eline
Far har rigtig dårlig mave, har rendt på toilet hele natten og ser rigtig skidt ud…. Han jamrer sig dog ikke ;O)
Børnene og jeg spiser morgenmad alene og de tager sig en morgendukkert, inden de og jeg vil gå en tur. Heldigvis ser vi vores egern i træet, for de billeder jeg tog forleden, blev ved et uheld, taget med forkert indstilling og er ikke blevet gode…
Vi ville egentlig have taget ud til en lagune uden for Granada, eller gået til den gamle togstation, men far vil gerne med og regner med, at hvis han bare lige får lov at slappe af en times tid, vil han være frisk igen. Det kan jeg godt se på ham ikke er tilfældet, men ingen grund til at tage modet fra ham, så ungerne og jeg går først på legepladsen og går armgang, der efter på markedet (det lokale) og køber frugt, i et par souvenirbutikker og hen for at købe refill vand ved vaskedamen, som vi for resten også har indleveret vasketøj til.
Det er over middag inden vi er hjemme og ungerne hopper i poolen, mens jeg skærer frugt. Her er ikke mange steder man kan købe udskåret frugt, faktisk kun mango, som vokser på kæmpe træer over alt, men her i byen er de ikke gode til at vælge de modne. Far har ikke fået det spor bedre og vi spiser det selv, ude ved poolen. Jeg vil ikke have børnene bruger hele eftermiddagen på at spille PC, så vi finder på at downloade E-bøger, nu ”må” vi nemlig igen og jeg kan se antallet man må låne, er blevet sat op fra 2 til 5. Det er mere passende når man er på rejse, for det har virkelig været en hæmsko, at vi ikke har haft bøger med, selvfølgelig pga. vægten. Vi har også tænkt tilbage på de første rejser, hvor der stort set aldrig var Wi fi og til nu, hvor det faktisk næsten er på alle hoteller. Dengang læste vi Bulderby igen og igen og børnene legede med lego, du byttede bøger på engelsk, hvor vi kom frem og så taler vi sammen. Det er så dejligt med de her lange samtaler vi ikke får så mange af der hjemme og både Sofus og Josefine er rigtig gode samtalepartnere, der både stiller spørgsmål og lytter interesserede på svarene.
For resten er køleskabet blevet gjort rent, der var så meget is i minifryseren at der næsten ikke var mere rum tilbage i den, så jeg spekulerer på om de forstår en smule dansk….. Vi har gjort os meget umage for, at man ikke skulle kunne se på os at vi syntes den trængte ;O)
Jeg går op og får massage i en hel time og børnene laver matematik imens. Josefine bliver helt færdig og skal ikke lave mere, Sofus mangler kun et par opgaver.
Far er stadig dårlig, da ungerne og jeg går op på Garden café. Sofus og Josefine er ude i et svært valg, da de skal vælge om de skal have candyfloss ved candyfloss manden på plazaen, eller de skal vælge en brownie fra Garden café. Sofus vælger det første, men desværre har candyfloss manden besluttet at holde fri i dag, så de griner lidt på Garden café, da vi kommer tilbage efter en brownie mere ;O)
Aftenen tilbringes på værelset…..
Lidt for stille dag efter min smag, men børnene har faktisk brug for de her dage, så det må jeg jo finde mig i ;O)
I dag skal du til eksamen og jeg sender de bedste ønsker om et resultat DU er tilfreds med ;O)
Kærlig hilsen mor

Der er lukket for kommentarer.